reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózek spacerowy dla 9-cio miesięcznego Bąbla

ja kupowalam caly zestaw mure pebbla od sprawdzonego sprzedawcy fakt bylo taniej jak kupowalam zestaw 3w1

reklama
na allegro sa tez sprzedawcy co maja sklepy stacjonarne warto u takich kupowac, ja u takiego zamawialam nosidelko tez z maxi cosi easia

na allegro warto, ale u sprzedawcó zaufanych- wychodzi często taniej, niż w stacjonarnym sklepie..

a jeśli chodzi o zapytanie w wątku, to ostatnio same dobre opinie słyszę o wózkach quinny :-) i coraz więcej jezdzi ich po mieście :-)

quinny to ja wlasnie biore pod uwage jako parasolkę, strasznie podoba mi sie ten zapp nowy xtra 2

reklama
no tak, ale ja chce trójkołową parasolkę, poza tym maxi cosi i quinny są raczej w podobnych cenach, a jakosci im nie brak:)

Do góry