reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózek spacerowy dla 9-cio miesięcznego Bąbla

Eleę ostatnio tez ogladalam, bardzo fajnie wyglada i dodatkowo lekka a sklada sie do naprawde malych rozmiarow.

reklama
mój synek miał spacerówkę - parasolkę Ritmo firmy euro-cart, wózek prowadzi się łatwo i cicho ze względu na pojedyncze skrętne koła, co ważne posiada tzw. „uchylną barierkę”, czyli możemy ją podnieść do góry i posadzić dziecko w wózku bez wypinania.

bardzo dobre produkty ma graco,moja znajoma ma graco evo, z tego co zauważyłam posiada on przydatny duży koszyk ( najbardziej sprawdza się na zakupach :) zwróciłam również uwagę na 3 poziomy odchylenia z możliwością leżenia na płasko.

proponuję wózki z firmy graco, mają bardzo dobre spacerówki, konkretne modele, ktore mi się osobiscie podobaja to evo i symbio
evo ma fajne kolorki, symbio rowniez no i oba są leciutkie ok 7 kg :)

no wlasnie ten evo jest bardzo fajny bo leciutki i bardzo zwrotny :) swietnie sie nadaje jako wozek do wozenia w samochodzie bo sklada sie do niewielkich rozmiarow :) super spaceroweczka

zgadzam się graco evo to dobry wózek, dobrze sprawdza się na spacerach po mieście ale i za. Lubię w nim duży kosz, amortyzowane zawieszenie w którym dziecko "nie skacze" po wózku oraz przekładną rączkę. Długo zastanawialiśmy się nad wózkiem ale w końcu wybraliśmy ten.

quinny zapp xtra i xtra 2 to hicior jak dla mnie...tyle że ta cena ;/
dlatego myślę nad espiro magic lub chicco mutliway :p

Rzeczywiscie Zapp ma swoj urok, ale my z takich parasolek to mamy Yezza, jak juz maly bedzie chodzil to na pewno sie sprawdzi, bo nie bedzie caly czas chcial w wozku siedziec, to wtedy skladam i na ramie:)

reklama
quinny zapp xtra i xtra 2 to hicior jak dla mnie...tyle że ta cena ;/
dlatego myślę nad espiro magic lub chicco mutliway :p
wiesz co, oszczędzac to mozna na wszystkim oprócz wózka, uzywac go bedziesz codziennie, bedzie z wami niemal przez caly dzien, szkoda sie martwic, ze cos stuka, coś odpadlo itp. moim zdaniem zapp bedzie najlepszy :) poza tym, jak bedziesz o niego dbac to mozesz go potem odsprzedac, sporo kasy sie zwroci, wiec jednak warto

Do góry