reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózek spacerowy dla 9-cio miesięcznego Bąbla

reklama
no wlasnie mi sie zdawalo ze nie jest jakas wygorowana cena tego zappa, i ma duzy plus bo do spania sie rozklada

tak, cena jak na takie wozek jak zapp calkiem spoko, kolezanka ostatnio kupila juz druga parasolke za 200 zl jaks taka zwykla.. i co z tego ze tania jak jeszcze z miesiac pojezdzi i bedzie musiala nowa kupic rurki sie wyginaja normalnie... nie twierdze ze tanie to buble ale tak jakos jej sie trafily dwie takie co sie szybko popsuly...

o to to dokladnie, sto razy bardziej wolalabym zaplacic za zappa i miec spacerwke porzadna, niz dac 200zł i za chwile wymieniac

przez internet mozna znalezc zappa w sporo nizszej cenie. racja, lepiej wydac troche wiecej pieniedzy a miec pewnosc co do jakosci wozka :)

dokladnie, uzywany, niezniszczony zapp, na pewno posluzy jeszcze dlugo dlugo, dla posiadaczy nowych zappow jest to tez dobra wiadomsc, bo bez problemu sprzedadza potem swoj egzemplarz :)

reklama
Teraz pojawia się bardzo dużo wózków od producentów polskich, szczególnie na allegro, sama kupowałam, lecz trzeba uważać na podrobione i oszukane aukcje w których może brakować jakiś elementów...Osobiście razem z koleżankami kupiłam od użytkownika hattmex i jestem zachwycona, wózeczek spacerowy w bdb stanie sprzedałam później bez żadnego problemu, a jestem na dodatek zwolenniczką polskich artykułów, nie importowanych rzeczy z chin, naprawde widać różnicę

Do góry