mama_Babla
Aktywna w BB
Witajcie,
O spacerówkach było już sporo, ale jako że jestem w konkretnej potrzebie, zadam konkretne pytanie :
Jak dotąd uzywałam spacerówki z wózka typu 3 w 1, bebetto solaris. O ile gondola- super, o tyle spacerówka - dramat. Wielka, ciężka, opadająca buda i zsuwający się syn - bo szelki dobrze nie trzymają ( zbyt oddalona jest szelka "w kroku" Małego i nic go nie trzyma, jeżeli Mały rozluźni mięśnie i nie ma ochoty siedzieć prosto jak słup, mimo napięcia szelek górnych). Jedyny atut: koła pompowane, można jeździć po wybojach.
Czego potrzebuję- lista życzeń:
1. coś pomiędzy parasolką a tradycyjną, ciężką spacerówką z zestawu 3 w 1, zdecydowanie nie parasolka
2. funkcja rozkładania oparcia- od pozycji pionowej do leżącej całkiem
3. dobre szelki, "trzymające" dziecko
4. wygodne, obszerne oparcie, aby Mały mógł jeździć w nim jak będzie starszy także
5. składający się w jednym kawałku i zajmujący mało miejsca po złożeniu
6. funkcja składania i rozkładania podnóżka
7. wygląd - nowoczesny, 3 koła lub 4
8. budka nie tylko do ozdoby, ale rzeczywiście chroniąca przed słońcem...
9. cena...
Wiem, że takie rzeczy to tylko w erze, ale może coś polecicie wypróbowanego?
pozdrawiam
O spacerówkach było już sporo, ale jako że jestem w konkretnej potrzebie, zadam konkretne pytanie :
Jak dotąd uzywałam spacerówki z wózka typu 3 w 1, bebetto solaris. O ile gondola- super, o tyle spacerówka - dramat. Wielka, ciężka, opadająca buda i zsuwający się syn - bo szelki dobrze nie trzymają ( zbyt oddalona jest szelka "w kroku" Małego i nic go nie trzyma, jeżeli Mały rozluźni mięśnie i nie ma ochoty siedzieć prosto jak słup, mimo napięcia szelek górnych). Jedyny atut: koła pompowane, można jeździć po wybojach.
Czego potrzebuję- lista życzeń:
1. coś pomiędzy parasolką a tradycyjną, ciężką spacerówką z zestawu 3 w 1, zdecydowanie nie parasolka
2. funkcja rozkładania oparcia- od pozycji pionowej do leżącej całkiem
3. dobre szelki, "trzymające" dziecko
4. wygodne, obszerne oparcie, aby Mały mógł jeździć w nim jak będzie starszy także
5. składający się w jednym kawałku i zajmujący mało miejsca po złożeniu
6. funkcja składania i rozkładania podnóżka
7. wygląd - nowoczesny, 3 koła lub 4
8. budka nie tylko do ozdoby, ale rzeczywiście chroniąca przed słońcem...
9. cena...
Wiem, że takie rzeczy to tylko w erze, ale może coś polecicie wypróbowanego?
pozdrawiam