reklama
moniczka84
Początkująca w BB
a to prawda, ale to w wielu wózków ma, a Maxi Cosi jest o tyle wyjątkowe, ponieważ sposób ich wykonania jest przewidziany naprawdę na lata
quinny ma chyba najlzejsze wozeczki, powinnas byc zadowolona, kolezanka ma i sobie chwali
właśnie też to słyszałam, ze są to jedna z najlzejszych wózków na rynki
mi się w nich podoba to, że po złożeniu zajmują bardzo mało miejsca
moniczka84
Początkująca w BB
to, że zajmuje naprawdę mało miejsca nie dotyczy tylko ich wiele wózków zajmuje mało miejsca
kifsi
Fanka BB :)
hej :-)
posiadam zappa extra sprawdził się nam nawet nad morzem oczywiście po plaży było ciężko, ale od kontaktu z piaskiem nic się nie stało mieszkamy na wsi i też daje rade na zakup zdecydowałam się ponieważ szukałam wózka który zajmuje mało miejsca i ma możliwość jazdy przodem i tyłem ( przekładane siedzisko) maly , zwrotny i wcale nie wywrotny , nie zdarzyło mi się żeby syn się z nim wywrócił
nasi znajomi zakupili zappa extra 2 i również są zadowolenia , miejsca zajmuje jeszcze mniej niż nasz :-) koła są takie same , czyli robią hałas , klekoczą na chodniku
z czystym sumieniem polecam , a i do niskich osób nie nalezę :-)
posiadam zappa extra sprawdził się nam nawet nad morzem oczywiście po plaży było ciężko, ale od kontaktu z piaskiem nic się nie stało mieszkamy na wsi i też daje rade na zakup zdecydowałam się ponieważ szukałam wózka który zajmuje mało miejsca i ma możliwość jazdy przodem i tyłem ( przekładane siedzisko) maly , zwrotny i wcale nie wywrotny , nie zdarzyło mi się żeby syn się z nim wywrócił
nasi znajomi zakupili zappa extra 2 i również są zadowolenia , miejsca zajmuje jeszcze mniej niż nasz :-) koła są takie same , czyli robią hałas , klekoczą na chodniku
reklama
hej :-)
serdecznie ci dziekuje za odpowiedz, no chyba juz nie mam watpliwosci i u nas zagosci zapp xtra 2, wybralam juz nawet kolor, zalaczam fotke
Załączniki