reklama
biala_dama
Fanka BB :)
jeśli chcesz lekki,zwinny wózek to spokojnie zappa możesz kupić,jest lekki,fajnie się składa,i zajmuje mało miejsca
Mam quinny zapp xtra i fakt na początku też wydawał się za niski dla mnie, ale kwestia przyzwyczajenia. Idealny na zakupy, na dworzu to wszystko zalezy od terenu. Jeśli las, wertepy, śnieg...oj to ciężko. Na wszystkie wyjazdy zabieramy Mutsy.
Do mista, do alejek, sklepów idealny. Minusy to malutki kosz, problem żeby powiesić torbę bo przy rozłożonym na plasko obija kolana...hmm pomimo pewnych minusów ja nie narzekam.
Do mista, do alejek, sklepów idealny. Minusy to malutki kosz, problem żeby powiesić torbę bo przy rozłożonym na plasko obija kolana...hmm pomimo pewnych minusów ja nie narzekam.
zapp to jednak spacerowka bardziej miejska a jezeli chce sie miec lekki i funkcjonalny wozek to ja nie wiem jak polaczyc lekkosc z duzymi kolami i duzym koszem na zakupy wiadomo wszystko wazy, dlatego tez te parasolkowate wozki maja malo miejsca na zakupy trzeba sie z tym liczyc poprostu, cos za cosMam quinny zapp xtra i fakt na początku też wydawał się za niski dla mnie, ale kwestia przyzwyczajenia. Idealny na zakupy, na dworzu to wszystko zalezy od terenu. Jeśli las, wertepy, śnieg...oj to ciężko. Na wszystkie wyjazdy zabieramy Mutsy.
tez ostatnio sporo ich widzialam, zapp'ów i yezz'óww ogole zapp'ów mnóstwo na ulicach widac
reklama