reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózek Quinny Zapp

a przy okazji mojemu chłopu też nie marudzę oto, aby w Maxi Cosi kółka pompował :D bo są z wypełnienia

reklama
a to prawda, ale to w wielu wózków ma, a Maxi Cosi jest o tyle wyjątkowe, ponieważ sposób ich wykonania jest przewidziany naprawdę na lata :)

tu masz rację moja droga ;) a przy okazji w związku z Maxi Cosi warto szukać gadżetów do niego na promocji :) bo można znaleźć dodatkowe wyposażenie w super cenie :) a jest tak samo dobre, jak wózki/foteliki :)

co do tematu wątku, to na wiosnę zastanawiam sie na przesiadką do lzejszej spacerówy i podoba mi się ten zapp, ale w najnowszej wersji xtra 2, jak tam jest z kołami, wie ktos?

no tak, ale w quinny masz i malo miejsca po zlozeniu, lekki wozek, stabilny, ładny i mocny, gdyby jedynym kryterium przy wyborze parasolki byla ilosc miejsca po zlozeniu, to tak jak mowisz, wybor bylby duzy:)

hej :-)

posiadam zappa extra :tak: sprawdził się nam nawet nad morzem :tak: oczywiście po plaży było ciężko, ale od kontaktu z piaskiem nic się nie stało :tak: mieszkamy na wsi i też daje rade :tak: na zakup zdecydowałam się ponieważ szukałam wózka który zajmuje mało miejsca i ma możliwość jazdy przodem i tyłem ( przekładane siedzisko) :tak: maly , zwrotny i wcale nie wywrotny , nie zdarzyło mi się żeby syn się z nim wywrócił :tak:

nasi znajomi zakupili zappa extra 2 i również są zadowolenia , miejsca zajmuje jeszcze mniej niż nasz :-) koła są takie same , czyli robią hałas , klekoczą na chodniku :tak:

z czystym sumieniem polecam , a i do niskich osób nie nalezę :-)

reklama
hej :-)

posiadam zappa extra :tak: sprawdził się nam nawet nad morzem :tak: oczywiście po plaży było ciężko, ale od kontaktu z piaskiem nic się nie stało :tak: mieszkamy na wsi i też daje rade :tak: na zakup zdecydowałam się ponieważ szukałam wózka który zajmuje mało miejsca i ma możliwość jazdy przodem i tyłem ( przekładane siedzisko) :tak: maly , zwrotny i wcale nie wywrotny , nie zdarzyło mi się żeby syn się z nim wywrócił :tak:

nasi znajomi zakupili zappa extra 2 i również są zadowolenia , miejsca zajmuje jeszcze mniej niż nasz :-) koła są takie same , czyli robią hałas , klekoczą na chodniku :tak:

z czystym sumieniem polecam , a i do niskich osób nie nalezę :-)

serdecznie ci dziekuje za odpowiedz, no chyba juz nie mam watpliwosci i u nas zagosci zapp xtra 2, wybralam juz nawet kolor, zalaczam fotke q1.jpg

Załączniki

• q1.jpg
    q1.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 105
Do góry