reklama
mama_Babla
Aktywna w BB
Wiesz, o tych dwóch markach niewiele jestem w stanie powiedzieć, ale może coś podpowiem, żebyś nie powieliła mojego błędu. Gdy Mały miał się urodzić szukałam wózka typu 2 w 1. I niestety- bacznie przyjrzałam się gondoli- czy jest duża, wygodna, szeroka, zdejmowane pokrycie, wyjmowany materacyk etc. I faktycznie kupiłam wózek z rewelacyjną gondolą. Ale nie sprawdziłam zbyt dobrze wersji spacerowej i klops- jak Młody wyszedł z gondoli to nijak do tej spacerówki nie mogłam go przekonać. Była zbyt duża, za ciężka i Mały w niej zjeżdżał, nie trzymał się w jednej pozycji (zły rozstaw pasów i w ogóle lipa). Tak więc weź pod uwagę spacerówkę także Moja siostra tak zrobiła, kupiła bodajże Mutsy transporter z jednym bardzo dużym plusem- wersja spacerowa super wygodna i składa się w jednym kawałku (nie trzeba oddzielnie składać stelaża, a oddzielnie budki z siedziskiem, jak te lżejsze wózki spacerowe). Ja mam 2 w 1 bebetto solaris (wielki plus dla gondoli, Mały leżał w niej i nieraz drzemał do 7 miesiąca a jest dużym dzieckim; wielki minus dla spacerówki) i kupioną niedawno spacerówkę lekką (ale nie parasolkę). Ufff mam nadzieję że trochę pomogłam
Jeżeli nie trzeba go wszędzie wnosić to wydaje mi się że nie byłoby tak źle aczkolwiek słyszałam opinie że te leciutkimi gorzej się jeździ w zimie a ja głównie w zimie będę nim jeździć i do tego nie zawsze po odśnieżonych drogach. Jeżeli miałabym Ci coś doradzić to poleciłabym Ci przejechać się do sklepu i samej sprawdzić ten wózek jak będzie się prowadził a potem kupić na allegro
Justys84
Fanka BB :)
Ja tak zrobilam najpierw bylismy w sklepie poogladac,a potem zamowilismy na allegro,a tych kg naprawde nie czuc,wozek prowadzi sie bardzo lekko,no i w zimie sprawdza sie super,problem moze byc gdy trzeba go dziennie dzwigac i wnosic z dzieckiem do mieszkania wtedy te kg moga byc odczuwalne
Tym bardziej, odradzam te tako. Czuć kilogramy samego wózka, nawet jak się go pcha, a co dopiero z dzieckiem. Dla mnie tego typu wózki to jakiś niewypał, a spacerówki w nich to jakas katastrofa. Nie kupiłaby, dla mnie strata pieniędzy.
Witam drogie serdecznie. Chciałabym zaczerpnąć rady dotyczącej kupna wózka. Na przełomie czerwca i lipca byłam na targach dedykowanym dzieciom (ciąża, poród, pierwsze dni dziecka) gdzie były prezentowane wózki. Całkiem i funkcjonalne, na pokazie prezentowano ich wytrzymałość na wszelkie płyny. W związku z czym czy któraś z was miała wózek Bebecar i mogłaby mi powiedzieć czy warto w niego inwestować, a może lepiej wybrać inną marke.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
reklama
Cześć Klaudia,
Mogę Ci spokojnie polecić te wózki ponieważ sama używam go od 3 miesięcy. Jeżeli chodzi o tą wytrzymałość na płyny to prawda, chociaż nie wszystkie mają tą funkcję, ale jeżeli interesuje Cię właśnie ten to popytaj w ich sklepie, jest w Warszawie na ulicy Ostrobramskiej o serię magic.
P.S jakbyś miała jakieś pytania, z chęcią pomogę mogę też przesłać zdjęcia mojego wózka.
pozdrawiam
Mogę Ci spokojnie polecić te wózki ponieważ sama używam go od 3 miesięcy. Jeżeli chodzi o tą wytrzymałość na płyny to prawda, chociaż nie wszystkie mają tą funkcję, ale jeżeli interesuje Cię właśnie ten to popytaj w ich sklepie, jest w Warszawie na ulicy Ostrobramskiej o serię magic.
P.S jakbyś miała jakieś pytania, z chęcią pomogę mogę też przesłać zdjęcia mojego wózka.
pozdrawiam