reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózek dla "wiejskiej mamy"

dosia no to kup kunerta, my mielismy go 4 lata temu, potem go sprzedalam bo zamarzyl mi sie nowoczesny wozek i bardzo zalowalam, ze go sprzedalam, jesli zalezy Ci na skretnych kolkach, to kup ze skretnymi a jak nie to bez, ja mialam model o nazwie niebieski + kwiaty

reklama
Jade dzisiaj do ludzi to odwiedzę kilka sklepów może w którymś będzie Kunter to go sobie zobaczę i "wymacam" :D
Dziękuje wszystkim za porady :)

Kupiłam go w komisie z drugiej ręki ale był w stanie po prostu idealnym! model VIP na amortyzatorach za niecałe 500zł postaram się jakąś fotkę cyknąć

Mura, o której piszesz powinna być dobra na te wiejskie drogi ze względu na to, że ma pompowane duże koła i ogólnie jest taka solidniejsza i stabilniejsza, porządny wózek po prostu a taki jest potrzebny do zadań specjalnych na wsi :)

Też uważam że ten wózek super się sprawdzi w takim terenie,duże pompowane koła ułatwią jazdę po nierównym terenie,myślę że lepiej sprawdzi się mura trzy kołowa-zobacz sobie stronie internetowej,a i dodatkowym plusem tego wózka jest fakt że kół się nie pompuje:)nawet jak najedziesz na szkło

reklama
Zgadzam sie sama mieszkam poza miastem i u nas mura 4 spisuje sie swietnie, wyboje pagorki dxiury bloto swietnie sobie z tym radzi przy tym jest bardzo stabilana...

Do góry