reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózek dla dziecka

ANNA152

Początkująca w BB
Miasto
Gdańsk
Jak wybrać wózek dla dziecka? Ile lat wózek będzie służył dziecku? Lepiej kupić wózek 3 lub 2 w 1 czy lepiej zainwestować w spacerówkę? Rodzę w listopadzie więc nie wiem jak długo będę potrzebować gondoli(mam możliwość pożyczenia od szwagierki) boję się, że w takim wózku 3w1 dziecko pojeździ tylko rok, bo w nich spacerówki maja obciążenie chyba do 15 kg, a szwagierki córka miała 13 miesiecy jak ważyła 15 kg. i tak pomyślałam może pożyczyć gondolę i kupić spacerówkę do 30 kg? Jestem kompletnie zielona w temacie.

reklama
Rozwiązanie
Zależy w jaki teren wózka potrzebujesz. Ja na wieś kupiłam X-landera X-move bo wokół domku spokojna okolica , laski, strumyk, pola,więc drogi wymagające, kupiłam zestaw 2w1 i jestem zadowolona, amortyzacja w tym modelu bardzo dobra . Wózek swoje waży ale zdaje się na naszych spacerach więc śmiało mogę polecić. Mam jeszcze taką malutką spacerówkę ale to głównie w podróże
Hej! Czy macie doświadczenia z wózkiem Espiro Next 2w1?
Wózek to chyba będzie najtrudniejszy zakup. Co mi się jakiś spodoba to opinie mnie zniechęcają. A ten ma dość dobre opinie i wizualnie też fajny.
IMG_20200630_090536.jpg

reklama
My wybraliśmy muuvo quick 2 w 1 i dodatkowo do tego fotelik maxi cosi
Wózek lekki naprawdę fajnie się prowadzi gondola może być w wersji xl czyli większej
My mieliśmy mniejsza i posłużyła nam do 6 miesiąca
Teraz jeździmy w spacerówce i jestem mega zadowolona jest lekka i składa się razem ze stelażem oczywiście możliwość jazdy przodem i tyłem obszerna budka i możliwość rozłożenia na płasko

Wózek lekki naprawdę fajnie się prowadzi gondola może być w wersji xl czyli większej
Teraz jeździmy w spacerówce i jestem mega zadowolona jest lekka i składa się razem ze stelażem oczywiście możliwość jazdy przodem i tyłem obszerna budka i możliwość rozłożenia na płasko
Jeszcze warto wspomniec, że ma kubełkowe siedzisko. Ja to odrzucałam już na wstępie chociaż sam wózek jest super.

Zależy w jaki teren wózka potrzebujesz. Ja na wieś kupiłam X-landera X-move bo wokół domku spokojna okolica , laski, strumyk, pola,więc drogi wymagające, kupiłam zestaw 2w1 i jestem zadowolona, amortyzacja w tym modelu bardzo dobra . Wózek swoje waży ale zdaje się na naszych spacerach więc śmiało mogę polecić. Mam jeszcze taką malutką spacerówkę ale to głównie w podróże

Rozwiązanie
Ja z doświadczenia mogę polecić Anex Baby m/type PRO. Jest lekki i trwały. Można go ustawić w pozycji dla noworodków, ma także oczywiście wyjmowaną gondolę. Regulować można też uchwyt i kosz pod wózkiem - naprawdę praktyczny wózek.

Dzień dobry ?
Zastanawiam się nad wózkiem tylko w wersji 3.0 ?
Nadal by Pani poleciła ten wózek ?
Ja z ta amortyzacją ?
Opinie sa źle ze jest praktycznie zerowa :/

reklama
Do góry