reklama
Zdecydowanie godny polecenia X-Lander X-Move, do tego wózka można wpiąć prawie każdy fotelik, amortyzacja super no i po plaży pojedzie podświetlany jest i ma powiększany kosz na zakupy Link do: Wózek głęboko- spacerowy X-Move 2w1 POLECAM zakupiony w sklepie http://nibyland.eu
mamaAWR
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny i chłopaki!
Ja właśnie stanęłam przed tym trudnym wyborem - jaki wózek wybrać. Dostaję już zwrotów głowy. bardzo podoba mi sie Tako extreme, ale już go nie produkują. oglądałam też Adamexa, Anex Sport i Milu Kids Starlet. Niby wszystkie takie same ale opinie o nich bardzo różne. Może doradzicie? Używacie tych modeli? Jak długo? Co o nich sądzicie?
Ja właśnie stanęłam przed tym trudnym wyborem - jaki wózek wybrać. Dostaję już zwrotów głowy. bardzo podoba mi sie Tako extreme, ale już go nie produkują. oglądałam też Adamexa, Anex Sport i Milu Kids Starlet. Niby wszystkie takie same ale opinie o nich bardzo różne. Może doradzicie? Używacie tych modeli? Jak długo? Co o nich sądzicie?
Wszystkie są na tych samych stelażach ja Ci polecę wózek bardzo podobny na tej samej ramie firmy Amelis Link do: Wózek Amelis Pro 2w1 Granit dobra cena wóżek 2w1 w cenie 1499 do tego możesz dobrać sobie fotelik jaki chcesz bo wózek ma adaptery maxi-cosi
Ja mam coneco comodo juz rok. Zaplacilismy za 3w1 nieco ponad 1300 i jestem zadowolona [emoji18][emoji4][emoji4]
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno najlepszym wózkiem do biegania jest THULE, ale X-Run też jest dobry, tylko brak skrętnego przedniego koła Link do: Wózek biegowy X-Lander X-Run
Zakupiliśmy wózek anex sport po długich poszukiwaniach. Już sporo kilometrów nim pokonaliśmy i mogę polecić go przyszłym mamo. Gondola w środku bawełniane z jonami srebra z materacykiem kokosowym dla maluszka idealna i zdrowa. Dla mam lekka aluminiowa rama, amortyzacja i koła pompowane na każdą nawierzchnie. Dla mnie prowadzi się jedną ręką. Mam model do której dodawana była torba, teraz widziałam że są fajne plecaki, myślę że to fajniejsze rozwiązanie bo obie ręce mama ma wolne.
reklama
synuś ma się pojawić w grudniu a ja dalej bije się z myślami jaki wózek, nie chce aby był bardzo duży i ciężki. Pan w sklepie pokazał mi dwa takie wózki abc design salsa 4 i anex cross. Czy jakaś mama wybrała któryś z tych wózków?
Podziel się: