reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

Wiem ze nie jest niezbedna, dyskusja polega na tym ktore foteliki sa lepsze, bezpieczniejsze te z baza czy bez, te z baza sa duzo drozsze, chyba jakis powod tego jest
Rozumiem. Szczerze powiem ze nie znam sie na tym za bardzo. Wybralam fotelik ktory pani w sklepie polecila jako najlepszy wiec nie jestem wtajemniczona w roznice. Chodzilo mi tylko o to ze moj jest przystosowany do uzywania z baza ale wcale nie trzeba jej dokupowac. Poza tym Kasiu nie mowie konkretnie do Ciebie, zacytowalam Twoj post zeby nawiazac do tematu a nie informowac Ciebie bo wiem ze wszystko wiesz :))

reklama
Nie no Mola ok, ja tylko sama zglupialam jak wyczytalam ze fotelik bez bazy podczas wypadku jest bez szans i nie wiem co teraz zrobic. Chce bezpieczny fotelik i zapewniam ze nie wiem wszystkiego stad moje pytanie.

Jak oglądaliśmy z mężem wózki to pytałam o wielofunkcyjny z możliwością zapinania fotelika do bazy. Pani powiedziała, że nie ma takich... Więc czytając Wasze posty stwierdziłam, że odwiedze inny sklep...

Jak oglądaliśmy z mężem wózki to pytałam o wielofunkcyjny z możliwością zapinania fotelika do bazy. Pani powiedziała, że nie ma takich... Więc czytając Wasze posty stwierdziłam, że odwiedze inny sklep...
Nie wiem jakie firmy produkuja taka opcje ale wiem ze moj taki wlasnie jest:tak: Mam wozek wielofunkcyjny bebe confort z fotelikiem creatis fix.
Moj wozek:Poltrade "Waletko" - Bebe Confort - wózki - wózek Loola Kenzo
A to info o foteliku:Poltrade "Waletko" - Bebe Confort - foteliki - Creatis.fix
Zdecydowanie odwiedz inny sklep. Ja idac do sklepu nie wiedzialam o istnieniu baz do fotelikow ale trafilam na kompetentna eksedietnke i wytlumaczyla mi co i jak.

Ostatnia edycja:
Mitemil zmień sklep. Nie wiem gdzie byłaś, ale mi w każdym mówili, że jest możliwość dokupienia bazy.
Z tego co ja wiem i czego się dowiedziałam. Fotelik przymoconany do bazy jest bardziej stabilny po za tym łatwiej się go montuje (wystarczy tylko wpiąć fotelik na tzw "klik" i gotowe), a tak to przypinamy fotelik do pasów za każdym razem. Aczkolwiek żeby kupić bazę trezba mieć w aucie odpowiednie fotele, by umocować baze. W tych nowych autach są, ale w autach starszych ich nie ma. Więc zanim ktoś zacznie myśleć o bazie powinien zobaczyć czy ma w aucie możliwość jej podpięcia.
Nie wiem dokładnie od którego rocznika auta mają fotele dostosowane pod bazę :(.

Mitemil zmień sklep. Nie wiem gdzie byłaś, ale mi w każdym mówili, że jest możliwość dokupienia bazy.
Z tego co ja wiem i czego się dowiedziałam. Fotelik przymoconany do bazy jest bardziej stabilny po za tym łatwiej się go montuje (wystarczy tylko wpiąć fotelik na tzw "klik" i gotowe), a tak to przypinamy fotelik do pasów za każdym razem. Aczkolwiek żeby kupić bazę trezba mieć w aucie odpowiednie fotele, by umocować baze. W tych nowych autach są, ale w autach starszych ich nie ma. Więc zanim ktoś zacznie myśleć o bazie powinien zobaczyć czy ma w aucie możliwość jej podpięcia.
Nie wiem dokładnie od którego rocznika auta mają fotele dostosowane pod bazę :(.
dokładnie tak jest
ja nie kupowłam bazy bo to dość spory wydatek i wolałam sie troszku pomęczyc odpinajac i wpinaąc fotelik niż dać sporo kasy na jakiś czas tylko
ale uważam,że obie możliwosci są dobre i kazda z nas wybierze dla siebie tą najlepszą wersje

o rany, a ja naiwnie sądziłam, że fotelik to fotelik, a tu o bazie czytam! ale nasze autko pewnie nie ma możliwości do zamocowania bazy, więc zdaje się, że wybór jest jeden:baffled:

Ja też już zdecydowałam i nie kupuje bazy...
Może i łtwiejszy montaż, ale dzieciak i tak w tym długo nie pojeżdzi

Wolę jej kupić coś z czego będzie korzystać dłużej :)

reklama
Ja kupuje fotelik bez bazy-po pierwsze za drogo dla mnie a po drugie do naszego "złomka" to nie da rady tego dać:dry:
A jeszcze najlepsze jest to że moja siostra jak jeździ z nami i swoim synkiem naszym autem to nie możemy prawidłowo zapiąć jej fotelika bo mamy za krótkie pasy!!!!!!!!!!!!!!!!:szok: a ma fotelik taki większy od 0 do 18...
Więc radze Wam dziewczyny jak będziecie kupować fotelik to przymierzcie go do samochodu czy będzie pasować!

Do góry