reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

W takim razie tez jestem pewnie bez wyjcia bo watpie zeby nasze autko moglo miec ja zamocowana, wiec chyba samochodu nie bede zmieniac zeby zamontowac baze:tak:;-)

reklama
W takim razie tez jestem pewnie bez wyjcia bo watpie zeby nasze autko moglo miec ja zamocowana, wiec chyba samochodu nie bede zmieniac zeby zamontowac baze:tak:;-)
no właśnie Kasiu!Mnie nie stac na lepszy fotelik a co zmianę auta:-D:-D:-D
Ale jak mój będzie jechać po łóżeczko to ma odrazu popatrzeć za fotelikiem-ale nie kazałam mu kupować bo jeszcze czort wie co mu sprzedawczyni wciśnie a w tym sklepie to tylko żeby sprzedać wciskają wszystko na siłe....

ja mam zwykły fotelik bez bazy ale z przodu nie będę mogła jej wozić bo mamy poduszki a wtedy dziecka z przodu wozić nie można
i z tym sie zgodze w autach,w których jest poduszka nie wolno posadzic dziecka w foteliku z przodu chyba,ze sie ma mozliwosć wyłączenia poduszki

ja mam zwykły fotelik bez bazy ale z przodu nie będę mogła jej wozić bo mamy poduszki a wtedy dziecka z przodu wozić nie można

u mnie jest podobna sytuacja
fotelik mamy bez bazy, i tak juz chyba zostanie
i trzeba bedzie go montowac z tylu, bo z przodu jest poduszka.
najgorsze jest to, ze mamy auto 3-drzwiowe, i juz mna telepie, jak sobie pomysle o tych akrobacjach przy wkladaniu/zapinaniu malca w nosidelku na tylnym siedzieniu grr... :baffled:

raczej można wyłączyć :)
my patrzylismy przy kupnie czy można, bo bez tego bym nie kupiła
a co do auta 3-drzwiowego to ci bardzo współczuje

Ostatnia edycja:
no jakos bedziemy musieli przezyc, przynajmniej na poczatku, bo na jesieni chcemy juz cos wiekszego/rodzinnego kupic.

ja też będę mieć fotelik bez bazy i nie będę jej dokupować
w aucie też mam poduszki, więc z przodu dziecka nie posadzę, dlatego też będę sadzać z tyłu, tyłem do kierunku jazdy
myślę, że to przypinanie pasami nie jest aż tak uciążliwe
dobrze, że mamy auto 5 drzwiowe, to przynajmniej bez problemu wsadzę dziecko do tyłu no i kombi, także wózek też się zmieści :-)

reklama
ja mam lepiej,bo my teoretycznie mamy auto tylko służbowe i do tego dwuosobowe,a czasami duże pięcioosobowe,ale wtedy i tak maluszek musi siedziec z tyłu z dziewczynkami z czego one juz sie ciesza

Do góry