reklama
Miranda widać widać, a co najważniejsze też Jagódke widać:-)widac że wygodnie jej jak nic.
Dzięki śliczne za skrupulatny opis, Bombastik Ci to wyszło, ale nie ukrywam że troche trudne się wydajejak dla mnie(jak coś to jeszcze będe dopytywać...), ale ostatnio męczyłam się całe dnie z szyciem poscieli takiej ogromnej do naszego łoza to moze i dam rade Za posciel męzu chwalił mnie pół nocy i wstawał, światło zapalał - patrzył jak ja to zrobiłam(i stwierdził że mam hobby terazja mu dam)...a wiadomo ze posciel to łatwa, ale ja się z tym męczyłam całe dnie - a teraz maszyna ho ho głeboko schowana i nie chce na nią patrzec
ale dla takiej przyjemnosci zeby zrobić cos dla dzidzi to wyciągne
ale myślałam tez na początek żeby obszyć po prostu taki duży pas materiału(byłam kiedyś na pokazie takich i nawet spoko) - bez usztywniacza - takie chusty tez podobno się spoko nosi, tylko nie wiem chyba trza by jakiś fajny materiał elastyczny.
o takie:
Dzięki śliczne za skrupulatny opis, Bombastik Ci to wyszło, ale nie ukrywam że troche trudne się wydajejak dla mnie(jak coś to jeszcze będe dopytywać...), ale ostatnio męczyłam się całe dnie z szyciem poscieli takiej ogromnej do naszego łoza to moze i dam rade Za posciel męzu chwalił mnie pół nocy i wstawał, światło zapalał - patrzył jak ja to zrobiłam(i stwierdził że mam hobby terazja mu dam)...a wiadomo ze posciel to łatwa, ale ja się z tym męczyłam całe dnie - a teraz maszyna ho ho głeboko schowana i nie chce na nią patrzec
ale dla takiej przyjemnosci zeby zrobić cos dla dzidzi to wyciągne
ale myślałam tez na początek żeby obszyć po prostu taki duży pas materiału(byłam kiedyś na pokazie takich i nawet spoko) - bez usztywniacza - takie chusty tez podobno się spoko nosi, tylko nie wiem chyba trza by jakiś fajny materiał elastyczny.
o takie:
miranda
Fanka BB :)
takie pasy elastyczne są ponoć lepsze dla noworodków, i wystarszy tylko prosty kawałek dzerseju, elastycznej bawełny. Nie wiem ile metrów, ale na pewno znajdziesz gdzieś na necie. Co do opisu, polecam się na przyszłość, mogę tłumaczyć.
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Miranda,no niezla jestes w te klocki,z tego co tu zobaczylam....ja niby krawcowa,a nie wiem czy dala bym rade....no moze gdybym miala taka chuste przed oczami , to tak.....
miranda
Anet, to łatwe, tylko pewnie zagmatwałam, najlepiej jakbym narysowała, byłoby łatwiej.
Zuzia24
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/ubranka-z-anglii-dla-dziewczynki-0-6-mcy-29823/
zapraszam do obejrzenia mojego watku ;-)
zapraszam do obejrzenia mojego watku ;-)
andariel
mama super dwójki :]
powrócę do tematu wózków - już wiem co miała na myśli Kasia przestrzegając mnie przed wózkiem Deltim Voyager - to jest ogromnie ciężka kobyla!!! po 3 tyg. męk przy znoszeniu tej landary z 7 stopni schodków w moim bloku kupiłam nowy wózek (polecaną przez wielu znajomych i sprawdzoną Jedo Bartatinę, wersję głęboką);
tak więc dołączam się do opinii Kasi - jak ktoś nie chce sobie złamać kręgoslupa niech lepiej nie kupuje tego wózka...
za to Jedo po prostu płynie
tak więc dołączam się do opinii Kasi - jak ktoś nie chce sobie złamać kręgoslupa niech lepiej nie kupuje tego wózka...
za to Jedo po prostu płynie
megaczka
ja jestem bardzo zadowolona z mojego wózeczka mutsy 4 rider, testowałam go już na błocie, trawie i kamienistych drogach i jezdzi się nim super :-). Nawet po schodach nim wjeżdzam (nie trzeba nosić) bo tylne koła są tak duże że bez problemu dają radę
reklama
ja jestem bardzo zadowolona z mojego wózeczka mutsy 4 rider, testowałam go już na błocie, trawie i kamienistych drogach i jezdzi się nim super :-). Nawet po schodach nim wjeżdzam (nie trzeba nosić) bo tylne koła są tak duże że bez problemu dają radę
Też go mam i jestem również zadowolona. Ani przez sekundę nie żałowałam wydanych pieniędzy :-), a fotelik ze schowkami jest extra :-).
Podziel się: