reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

No mojemu mężczyźnie też się ten 3w1 podoba bardziej...ech...będzie zajmowało masę miejsca ale nich tam jak mówicie że się spisuje to w końcu kupię. Dzięki :)

reklama
Ja kupiłam mojej Ali fotelik fishera (jestem super zadowolona z niego) do tego przyjaciółka pożyczyła mi hustawkę tą co Efe kupiła ,do tego jeszcze w domu jest fotelik sam. i gondola jak nie cały wózek i robi sie graciarnia mimo ,że mam 70 metrowe mieszkanie.Póżniej jeszce dojdzie krzesło do karmienia i uffff chyba nie będzie sie gdzie ruszyć a ja lubie przestrzeń może dlatego mi to tak przeszkadza.Jak na razie korzystam tylko z fotelika i jestem zadowolona ,hustawka stoi w sypialni za szafą złożona wogule z niej nie korzystam.AAAAAAa i jeszcze na stole w jadalni leży mata bo kocur lubi się na niej wywalic jak jest na podłodze:-p

Oglądałam ją, bardzo fajna, ale cena mnie przeraziła w sklepie była jeszcze droższa.
Niestety na polskie zarobki tez bym sobie na nia nie pozwolila... A co do nosidel to kiedy dokladnie mozna je nosic??? mam chuste taka
Chusta Moby UV PROTECT - ochrona przed słońcem (751552230) - Aukcje internetowe Allegro i jak dla mnie wogole sie nie sprawdza! (jezeli ktos bedzie chcial kupic material i samemu zrobic moge przeslac sploty) Zastanawiam sie nad zakupem nosidla z Baby Bjorn ale nie wiem od kiedy takie cacko mozna uzywac:confused2:

Niestety na polskie zarobki tez bym sobie na nia nie pozwolila... A co do nosidel to kiedy dokladnie mozna je nosic??? mam chuste taka
Chusta Moby UV PROTECT - ochrona przed słońcem (751552230) - Aukcje internetowe Allegro i jak dla mnie wogole sie nie sprawdza! (jezeli ktos bedzie chcial kupic material i samemu zrobic moge przeslac sploty) Zastanawiam sie nad zakupem nosidla z Baby Bjorn ale nie wiem od kiedy takie cacko mozna uzywac:confused2:
Na moim pisze,ze od 3 miesiaca ale jak ja se pasy poluzuje to prawie na lezaco ja mam to na 15 min. nie zaszkodzi jak lece po zakupy;-)

chcemy zamówić córci matę edukacyjną - znalazłam np. taką: MATA EDUKACYJNA Fisher Price RAINFOREST K4562 (762997933) - Aukcje internetowe Allegro

może macie doświadczenie z tą serią, albo słyszałyście opinie o niej? nie wiem tylko o co chodzi, bo w sklepach internetowych mata ta jest o ponad stówę droższa; czy to możliwe, że aż taka różnica w cenie jest? i nie mogę znaleźć informacji o średnicy;
a Wy kupujecie maty? jakie?

Mata fajna ja mam fishera tylko troszkę inną (dostałam w prezencie) ale jakoś bez echa .Kolezanka ma syna półrocznego i mówiła ,ze dopiero teraz mały wie do czego ona służy i wykazuje zaiteresowanie,podobne opinie czytałam na forum BB,teraz nasza stoi w koncie i czeka na swoja kolej:-)

chcemy zamówić córci matę edukacyjną - znalazłam np. taką: MATA EDUKACYJNA Fisher Price RAINFOREST K4562 (762997933) - Aukcje internetowe Allegro

może macie doświadczenie z tą serią, albo słyszałyście opinie o niej? nie wiem tylko o co chodzi, bo w sklepach internetowych mata ta jest o ponad stówę droższa; czy to możliwe, że aż taka różnica w cenie jest? i nie mogę znaleźć informacji o średnicy;
a Wy kupujecie maty? jakie?

ja kupiłam taką - używaną - ale jest w super stanie
MATA EDUKACYJNA FISHER PRICE 3W1 (774685913) - Aukcje internetowe Allegro
ale na nią u nas jeszcze czas - Alunia troche na nią popatrzy ale to tyle na razie. bardziej ją karuzela interesuje

a z tą rozbieżnością cen andariel to nie wiem o co biega...

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry