reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

Sliczne te Wasze kąciki ja musze się coś zebrać ,żeby pstryknąć zdjęcie .Oleńka to na co czekasz już czas najwy zszy na kącik żeby wszystko zdąrzyło się wywietrzyć;-)

reklama
mitemil, również zakupiłam ten "przybornik" do powieszenia na ścianie obok łóżeczka - tyle że ten drugi (chyba z motywem zamku) - bo do koloru ściany bardziej nam pasuje:-) mam nadzieję, że się sprawdzi, bo mam mało miejsca w kąciku łóżeczkowym;
jak tak patrzę na te Wasze kąciki, to już też bym chciała swój zobaczyć; chyba jednak zmotywuję męża w tygodniu do skręcenia tego łóżeczka;

edit. właśnie rozpakowałam, to nie zamek tylko jakaś kaczka w czapce krasnala:)

Ostatnia edycja:
mitemil, również zakupiłam ten "przybornik" do powieszenia na ścianie obok łóżeczka - tyle że ten drugi (chyba z motywem zamku) - bo do koloru ściany bardziej nam pasuje:-) mam nadzieję, że się sprawdzi, bo mam mało miejsca w kąciku łóżeczkowym;
jak tak patrzę na te Wasze kąciki, to już też bym chciała swój zobaczyć; chyba jednak zmotywuję męża w tygodniu do skręcenia tego łóżeczka;

edit. właśnie rozpakowałam, to nie zamek tylko jakaś kaczka w czapce krasnala:)

Ciesze się, że i Wam się podoba. Przyznam, że chciałabym już zobaczyć mój kącik "w akcji" ;-):tak:

Andariel mnie z kolei żaba bardziej pasowała, choć jadąc do ikei, chciałam kupić coś zupełnie innego, ale mężowi koncepcja średnio się podobała. I dobrze, bo żaba jest urocza :-D

Załączniki

• 100_6767.jpg
    100_6767.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 91
  • 100_6773.jpg
    100_6773.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 78
śliczne kąciki dziewczyny - co jeden to ładniejszy!!! no my też jesteśmy troche ograniczeni tym, że óżeczko będzie w dużym, dziennym pokoju...więc jakieś typowo dziecinne ozdoby odpadają - przy pierwszym w sypialni mogłam bardziej zaszaleć :)
ale jak się naoglądałam waszych zdjęć to się zaraz za prasowanie pościeli biorę- może bartek się szybciej ruszy jak bedzie miał wszystko gotowe...

śliczne kąciki dziewczyny - co jeden to ładniejszy!!! no my też jesteśmy troche ograniczeni tym, że óżeczko będzie w dużym, dziennym pokoju...więc jakieś typowo dziecinne ozdoby odpadają - przy pierwszym w sypialni mogłam bardziej zaszaleć :)
ale jak się naoglądałam waszych zdjęć to się zaraz za prasowanie pościeli biorę- może bartek się szybciej ruszy jak bedzie miał wszystko gotowe...

Ja również łóżeczko mam wstawione do pokoju, w którym śpimy i myślałam, że z typowo dziecięcymi ozdobami nie zaszaleje, ale paru szczególików nie potrafiłam sobie odmówić :sorry2:

Śliczny ten kącik. Patrząc na wasze baldachimy zaczynam żałować, ze sama z niego zrezygnowałam :-p

reklama
Do góry