reklama
maggie85
Mama M.
My u teściów i tak więc nie mielibyśmy nawet gdzie rozłożyć to łóżeczko bo miejsca nie ma, mały będzie spał na początku w wózeczku, dlatego wzieliśmy taki z gondolą sporą a jak będziemy stąd wyjeżdżać to łóżeczko zamówimy i dostaniemy już do domku naszego albo kupimy tu i przywieziemy, dla mnie najważniejsze żeby był fotelik wózek i torba szpitalnaPodziwiam... Chyba z łóżeczkiem bałabym się tak długo zwlekać, choć torba do szpitala w pierwszej kolejności potrzeba, a za tej pakowanie nie umię się za nic zabrać... :-)
Ostatnia edycja:
_karincia_
Fanka BB :)
A ja wczoraj pościeliłam już łóżeczko
A teraz tylko chodzę i cały czas patrzę sobie na nie ;-)
Na razie przykryję kocykiem żeby się nie kurzyło :-)
A ile się namęczyłam z baldachimem Mąż na pewno by sobie sam nie poradził dlatego cieszę się że już będe miała to przygotowane
Później wstawię zdjęcia
A teraz tylko chodzę i cały czas patrzę sobie na nie ;-)
Na razie przykryję kocykiem żeby się nie kurzyło :-)
A ile się namęczyłam z baldachimem Mąż na pewno by sobie sam nie poradził dlatego cieszę się że już będe miała to przygotowane
Później wstawię zdjęcia
_karincia_
Fanka BB :)
andariel
mama super dwójki :]
śliczne, karincia
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Karincia,sliczne.....tylko bobaska brakuje...ale juz niedlugo i bedzie....:-)
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Super bardzo mi się podoba;-):-)
basia1807
mama trzech skarbów
super
ja mam troche ciemniejsze sciany w pokoju a kolor poscieli taki sam... tylko moje misie sa troche inne
tez bym ubrala ale moj sie komputera tak szybko nie pozbedzie
takze lozeczko pstrykne ja juz maluszek bedzie w domu
ja mam troche ciemniejsze sciany w pokoju a kolor poscieli taki sam... tylko moje misie sa troche inne
tez bym ubrala ale moj sie komputera tak szybko nie pozbedzie
takze lozeczko pstrykne ja juz maluszek bedzie w domu
reklama
azorek84
mama Amelii 2009
a ja zamienilam lozeczko na koszyk jednak.po pierwsze dzidzia ma spac nie w poscieli tylko pod kocykiem u dolu lozeczka zeby sie nie zaplatala w kalderke bo moze sie przydusic i te boczki ozdobne z lozeczka tez kazali sciagaca koszyk na razie lepiej mi pasuje w sypialni-jest z nim wygodnniej i mniej miejsca zajmuje wiec mnioe tam nawet cieszy ze lozeczko jednak w pokoiku stoi
Podziel się: