reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
ooo to widzisz mój męzu tez dzisiaj kupił, oczywiście wcześniej zamówiony bo tak to nie było i dokładnie kosztował 3,08zł wiec niezłe różnice mają:nerd: Pojemność 90g.

czyli na jedno wychodzi, bo ja 1,40 zł dałam za 30 g :tak:

DELI tylko tak Ci napiszę bo pisałaś, że kupiliście też półkę - mnie przestrzegała ciotka - lekarz, żeby tylko nie wieszać półek nad łóżeczkiem bo jak była na studiach to miała zajęcia z med. sądowej i było niemowlę na które spadła półka :-( tak tylko o tym piszę, bo mi to do głowy się wbiło...

Ja pół ciąży walczyłam z mężem, że chce półkę, a ten nie chciał używając argumentów takich jak Ty mju. Na szczęście znalazłam inne rozwiązanie, a Ty potwierdzasz obawy mojego męża.
Czasami te nasze chłopy nie takie głupie ;-)

Dziękuje dziewczyny :-)
Mju półki jeszcze nie wieszaliśmy, ale nad łóżeczkiem nie planowana była :-), ale dobrze, że napisałaś może kogoś się ostrzeże :-)

Deli, mebelki pierwsza klasa!
Ja też jakoś nie mam zaufania do półek nad łóżkiem, nawet naszym. Nad łóżeczkiem mam takie delikatne, leciutkie biedronki z drewna i lekki obrazek, ale łóżeczko nie dochodzi do samej ściany, więc nawet jak spadnie, to na podłogę.

Deli, mebelki pierwsza klasa!
Ja też jakoś nie mam zaufania do półek nad łóżkiem, nawet naszym. Nad łóżeczkiem mam takie delikatne, leciutkie biedronki z drewna i lekki obrazek, ale łóżeczko nie dochodzi do samej ściany, więc nawet jak spadnie, to na podłogę.

My mamy ramkę czekającą na zdjęcie, ale też łóżko przy ścianie nie stoi więc się nie martwię :-)

Deli - śliczne :)
dziewczyny a może byśmy powklejały na tym wątku kąciki naszych maluszków? ja w każdym bądź razie jak tylko jeszcze pościel będzie to zrobi zdjęcie i wkleję :) bo na razie łóżeczko gołe a w środku nawalone wózek, kocyki, rożki, torba...coś mi się pościeli nie chce prasować :) no ale też żeby się jeszcze niepotrzebnie nie kurzyła bo może i 2 tyg tak leżeć albo i dłużej (tfu tfu odpukać!!!)

Deli,mebelki super....
Basia, ja swoj kacik mam zagracony tez.....zreszta lozeczko bedzie stalo narazie w naszym pokoju i jeszcze nie jest przeniesione,rzeby nie potrzebnie balaganu nie robic...
Ale jak tylko bedzie na swoim miejscu to pewnie ze wkleje fotke....:-)

reklama
Do góry