Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Deli mebelki bomba. Teraz Oliwka może już śmiało wychodzić, bo ma słodki kącik przyszykowany ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo to widzisz mój męzu tez dzisiaj kupił, oczywiście wcześniej zamówiony bo tak to nie było i dokładnie kosztował 3,08zł wiec niezłe różnice mają Pojemność 90g.
DELI tylko tak Ci napiszę bo pisałaś, że kupiliście też półkę - mnie przestrzegała ciotka - lekarz, żeby tylko nie wieszać półek nad łóżeczkiem bo jak była na studiach to miała zajęcia z med. sądowej i było niemowlę na które spadła półka :-( tak tylko o tym piszę, bo mi to do głowy się wbiło...
Deli, mebelki pierwsza klasa!
Ja też jakoś nie mam zaufania do półek nad łóżkiem, nawet naszym. Nad łóżeczkiem mam takie delikatne, leciutkie biedronki z drewna i lekki obrazek, ale łóżeczko nie dochodzi do samej ściany, więc nawet jak spadnie, to na podłogę.