reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wolniejsze bicie serca

Dziewczyny jestem w 7t5d ciąży byłam dzisiaj na usg i lekarz stwierdził ze serce bije wolniej. Dziecko mierzy 1.50 cm czyli dobrze. Czy któraś z was tak miała ze serduszko biło wolniej? Dodam ze wcześniej poroniłam w 6 tygodniu

reklama
Właśnie lekarz nic nie powiedział, ogólnie cierpię na niskie ciśnienie. Nawet nie zmierzył mi również jedynie powiedział ze bije wolno ale tak się zdarza

Oraz ze mam jutro badania zrobić i iść z nimi do położnej w czwartek aby zobaczyła czy okej ale martwi mnie te bicie serca

No właśnie ... bije wolno. Nam to tutaj nic nie daje. Może jest po prostu przy dolnej granicy normy 🤷‍♀️ a on niepotrzebnie głupie hasło palnął. Zdarzają się niestety i tacy.

np w internecie nieraz widziałam że w 6-7t tętno wynosi 130-160 uderzeń, a u mnie było 180 ... I też byłam przerażona .
No więc u mnie było 180 a u innej będzie 120.
Poczekaj do czwartku na spokojnie i zapytaj o te serduszko.

Czekaj, na wydruku usg albo na opisie badania nie masz tego? Ja zawsze mialam info na kartce jak biło serduszko.

reklama
No właśnie dziewczyny nic kompletnie nic nie powiedział. Nawet kiedy przepada termin porodu, nawet zdjęcia mi nie dał, nie założył karty porażka. Poprzednim razem chodziłam prywatnie i pełny wywiad był, dostałam skierowanie na prenatale, karty ciąży, jakie pęki moge brać, zdjęcia a tu zero

Do góry