reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Własny pokój dla noworodka?

Dzwiewczyny dziekuje za wasze opinie. A jak juz jestesmy przy temacie sypialnianym, co jest wazne przy wyborze poscieli dla dziecka?nie wiem jaka wybrac, czy taka uniwersalna caloroczna, czy na lato i zime oddzielny komplet? Chcialabym zeby moj synek mial cos co oddzycha. Czytalam o marce feretti , ze robi wklady z naturalnych skladnikow. ktos uzywal??

reklama
tak pościel feretti jest wykonana ze składników naturalnych, pokrycie posciel to 100% bawełna, pościel jest delikatna i leciutka,także nie przytłoczymy maluszka, dodatkowo pościel ma właściwości antyalergiczne, łatwo utrzymać w czystości, sprawdzona u mnie w rodzinie przez kilka osób i polecam jak najbardziej

Dzwiewczyny dziekuje za wasze opinie. A jak juz jestesmy przy temacie sypialnianym, co jest wazne przy wyborze poscieli dla dziecka?nie wiem jaka wybrac, czy taka uniwersalna caloroczna, czy na lato i zime oddzielny komplet? Chcialabym zeby moj synek mial cos co oddzycha. Czytalam o marce feretti , ze robi wklady z naturalnych skladnikow. ktos uzywal??

no i jest szeroki wybór wzorów i dodatków do pościeli, także jak kto woli sama pościel czy z różnymi dodatkami, widziałam ze można kupić w internecie, jest dostępna

brzmi przekonujaco i chyba spelnia wszystkie kryteria ktore wyznaczylam przy wyborze poscieli. sprawdze jeszcze jak cenowo to wyglada. dziekuje

w podstawowym zestawie jest chyba kołderka i podusia, ale może także być baldachim, ochraniacz na łóżeczko, rożek, śpiworek ceny są różne w zależności od ilości elementów i od sklepu, jakieś promocje widziałam w internecie, chyba w tanimarket

jakoś jest bardzo dobra tych produktów, u mnie w rodzinie wiele dzieciaków się na nich wychowało, warto

reklama
moja dzidzia bedzie miec swoj pokoj w ktorym bedzie łóżeczko , przebierak , garderoba i inne ale w nocy bedzie ze mna . W ciagu dnia jak bede np w kuchni czy cos to bedzie spalo w łóżeczku .
W Uk w pierwszych miesiącach dzidzius spi w moses basket ( ale nie koniecznie ) przy lozku mamy .Sa dosc tanie .
mop_and_squeak_moses_basket.jpg
Mysle ze to swietne roziazanie np dla kobiet karmiacych piersia ! Ja w pierwszej ciazy o istnieniu takiego koszyczka nie wiedzialam ale tym razem juz taki zakupilam dotego jeszcze bujany :-D

Załączniki

• mop_and_squeak_moses_basket.jpg
    mop_and_squeak_moses_basket.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 392
Do góry