reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, wyniki, usg majówek 2017

TE="aaniaa86, post: 14403423, member: 167787"]Czesc dziewczyny
Jestem tu nowa...ostatnia miesiaczka 21.08 wiec 6t i 2d ciazy...wg uaag wczorajszego wczesna ciaza...
I moze blizniacza...niech ktoras mi powie ze tez tak ma lub miala [emoji18]
Jeat niestety mozliwosc wchloniecia sie drugiego pecherzyka ale mam nadzieje ze jak sa 2 to beda i 2 dzidzie...
Nastepna wizyta 19.10 i sie okaze czy bedzie 1 czy 2 dzieci

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Czesc! Jesteśmy tu dwie. Ja mam fotke na stronie 7 , jest też niecierpliwa. Pozdrawia Malinka z FM ;)

reklama
Malinka z FM?
Hmm nie kojarze Cie z tamtego forum...
TE="aaniaa86, post: 14403423, member: 167787"]Czesc dziewczyny
Jestem tu nowa...ostatnia miesiaczka 21.08 wiec 6t i 2d ciazy...wg uaag wczorajszego wczesna ciaza...
I moze blizniacza...niech ktoras mi powie ze tez tak ma lub miala [emoji18]
Jeat niestety mozliwosc wchloniecia sie drugiego pecherzyka ale mam nadzieje ze jak sa 2 to beda i 2 dzidzie...
Nastepna wizyta 19.10 i sie okaze czy bedzie 1 czy 2 dzieci

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Czesc! Jesteśmy tu dwie. Ja mam fotke na stronie 7 , jest też niecierpliwa. Pozdrawia Malinka z FM ;)[/QUOTE]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale macie fajne te zdjęcia, ja jak byłam to moje maleństwo miało 1,33 cm i na sprzęcie mojej doktorowej może i było widać ale zdjęcia wychodzą kiepskie. A wasze te dzidziole to już takie DUUUUUUUŻŻŻEEEE , nawet części ciała widać , u mnie tylko zarys był

Dziewczyny ja może z banalnym pytanie, ale.... :D
Jutro mam do zrobienia pierwsze w ciąży badanie moczu - nie pierwsze w życiu, ale już głupieję, jak to zrobić "prawidłowo", skoro dajmy na to idę spać o 22 (siku), potem w nocy oczywiście idę raz jeszcze (2.30-3.00), potem wstaję do roboty o 5:30 i oczywiście łazienka po drodze a laboratorium do którego idę pobiera próbki od 8.00 :)
Który mocz jest "właściwy" i skoro czytam w necie że próbka powinna trafić do badania w ciągu 2 godzin, to jak ja mam to niby zrobić?:D

Mocz poranny, z g.5.30, jeśli jest mała szansa, że pojdziesz do wc w przychodni.
Proponuję podmyc się i po ok 3 sek.mikcji (siusiania) podłożyć pojemnik. Idealem byłby pojemnik jalowy (zafoliowany), taki bierzemy do posiewow. Nada się do badania ogolnego.

Dziewczyny ja może z banalnym pytanie, ale.... :D
Jutro mam do zrobienia pierwsze w ciąży badanie moczu - nie pierwsze w życiu, ale już głupieję, jak to zrobić "prawidłowo", skoro dajmy na to idę spać o 22 (siku), potem w nocy oczywiście idę raz jeszcze (2.30-3.00), potem wstaję do roboty o 5:30 i oczywiście łazienka po drodze a laboratorium do którego idę pobiera próbki od 8.00 :)
Który mocz jest "właściwy" i skoro czytam w necie że próbka powinna trafić do badania w ciągu 2 godzin, to jak ja mam to niby zrobić?:D

Ja tam zawsze dostaje pojemnik na wizycie, wiec probke produkuje na miejscu[emoji23], sikam co pol godziny wiec nie mam problemu z oddaniem moczu na zawołanie [emoji23]

reklama
Milion razy przycinane :(

Załączniki

• IMG_20161006_182058.jpg
    IMG_20161006_182058.jpg
    523,1 KB · Wyświetleń: 191
Do góry