oluska88
Fanka BB :)
Ja już bym nie nazwała Twojego malenstwa fasolką [emoji5]widać już mikro czlowieczka[emoji5]Jest i moja fasolka Termin na 8/05/17Zobacz załącznik 775996
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już bym nie nazwała Twojego malenstwa fasolką [emoji5]widać już mikro czlowieczka[emoji5]Jest i moja fasolka Termin na 8/05/17Zobacz załącznik 775996
I widac juz było pęcherzyk? Serduszko?Ja wczoraj miałam wizytę i wszystko jest dobrze wg usg 6+5 czyli już praktycznie 7tc
Doktorek nazwał go "żelek" [emoji23] [emoji23] [emoji23]Ja już bym nie nazwała Twojego malenstwa fasolką [emoji5]widać już mikro czlowieczka[emoji5]
Tak czesto jest..nie stresuj sie u mnie serce w 8 tyg,zaczelo bic, urodzil sie zdrowy chlopakI widac juz było pęcherzyk? Serduszko?
Ja byłam w 6t4d i i po "ogledzinach" ppchwy i badaniu piersi powiedziano mi, ze jestem w ciazy, a na usg nic .. Wiec jest niepotwierdzone i mam przyjść dopiero po 10