reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, wyniki, usg majówek 2017

TE="aaniaa86, post: 14403423, member: 167787"]Czesc dziewczyny
Jestem tu nowa...ostatnia miesiaczka 21.08 wiec 6t i 2d ciazy...wg uaag wczorajszego wczesna ciaza...
I moze blizniacza...niech ktoras mi powie ze tez tak ma lub miala [emoji18]
Jeat niestety mozliwosc wchloniecia sie drugiego pecherzyka ale mam nadzieje ze jak sa 2 to beda i 2 dzidzie...
Nastepna wizyta 19.10 i sie okaze czy bedzie 1 czy 2 dzieci

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Czesc! Jesteśmy tu dwie. Ja mam fotke na stronie 7 , jest też niecierpliwa. Pozdrawia Malinka z FM ;)

reklama
Malinka z FM?
Hmm nie kojarze Cie z tamtego forum...
TE="aaniaa86, post: 14403423, member: 167787"]Czesc dziewczyny
Jestem tu nowa...ostatnia miesiaczka 21.08 wiec 6t i 2d ciazy...wg uaag wczorajszego wczesna ciaza...
I moze blizniacza...niech ktoras mi powie ze tez tak ma lub miala [emoji18]
Jeat niestety mozliwosc wchloniecia sie drugiego pecherzyka ale mam nadzieje ze jak sa 2 to beda i 2 dzidzie...
Nastepna wizyta 19.10 i sie okaze czy bedzie 1 czy 2 dzieci

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Czesc! Jesteśmy tu dwie. Ja mam fotke na stronie 7 , jest też niecierpliwa. Pozdrawia Malinka z FM ;)[/QUOTE]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale macie fajne te zdjęcia, ja jak byłam to moje maleństwo miało 1,33 cm i na sprzęcie mojej doktorowej może i było widać ale zdjęcia wychodzą kiepskie. A wasze te dzidziole to już takie DUUUUUUUŻŻŻEEEE , nawet części ciała widać , u mnie tylko zarys był

Dziewczyny ja może z banalnym pytanie, ale.... :D
Jutro mam do zrobienia pierwsze w ciąży badanie moczu - nie pierwsze w życiu, ale już głupieję, jak to zrobić "prawidłowo", skoro dajmy na to idę spać o 22 (siku), potem w nocy oczywiście idę raz jeszcze (2.30-3.00), potem wstaję do roboty o 5:30 i oczywiście łazienka po drodze a laboratorium do którego idę pobiera próbki od 8.00 :)
Który mocz jest "właściwy" i skoro czytam w necie że próbka powinna trafić do badania w ciągu 2 godzin, to jak ja mam to niby zrobić?:D

Mocz poranny, z g.5.30, jeśli jest mała szansa, że pojdziesz do wc w przychodni.
Proponuję podmyc się i po ok 3 sek.mikcji (siusiania) podłożyć pojemnik. Idealem byłby pojemnik jalowy (zafoliowany), taki bierzemy do posiewow. Nada się do badania ogolnego.

Dziewczyny ja może z banalnym pytanie, ale.... :D
Jutro mam do zrobienia pierwsze w ciąży badanie moczu - nie pierwsze w życiu, ale już głupieję, jak to zrobić "prawidłowo", skoro dajmy na to idę spać o 22 (siku), potem w nocy oczywiście idę raz jeszcze (2.30-3.00), potem wstaję do roboty o 5:30 i oczywiście łazienka po drodze a laboratorium do którego idę pobiera próbki od 8.00 :)
Który mocz jest "właściwy" i skoro czytam w necie że próbka powinna trafić do badania w ciągu 2 godzin, to jak ja mam to niby zrobić?:D

Ja tam zawsze dostaje pojemnik na wizycie, wiec probke produkuje na miejscu[emoji23], sikam co pol godziny wiec nie mam problemu z oddaniem moczu na zawołanie [emoji23]

reklama
Milion razy przycinane :(

Załączniki

• IMG_20161006_182058.jpg
    IMG_20161006_182058.jpg
    523,1 KB · Wyświetleń: 189
Do góry