reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Alecta bedzie dobrze bo bedziesz w szpitalu pod obserewacją Moj niby tydzien do tylu ale przeplywy OK. Dwoch ginow powiedzialo ze male dzieci mam bo taki urok mojego lozyska cokowiek to znaczy. &&&&
Susel bylam u niego bo moj prawie 3 tygodnie wolnego mial a musialam gdzies sie udac po dwoch tygodniach od poprzedniej wizyty. Jutro napisze sms.
Susel bylam u niego bo moj prawie 3 tygodnie wolnego mial a musialam gdzies sie udac po dwoch tygodniach od poprzedniej wizyty. Jutro napisze sms.
jenn200818
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Bada czekam na wieści :-)
Bada czekam na wieści :-)
aob66
Moderatorka
Tasia to masz sytuacje podobna jak ja...
Ja dzis jak sie obudzilam to nawet brzucha nie czulam, ze go mam:-I zaczelam sie zastanawiac czy ja w ogole urodze?:-(
&&&& Za dzisiejsze wizyty!!:-)
Ja dzis jak sie obudzilam to nawet brzucha nie czulam, ze go mam:-I zaczelam sie zastanawiac czy ja w ogole urodze?:-(
&&&& Za dzisiejsze wizyty!!:-)
jenn200818
Nie wiem czy Wam zazdrościć, że brzucha nie czujecie czy nie.. Bo u mnie nie da się o nim zapomnieć. Skurcze swoją drogą, ale ogólnie cały mnie boli, mam wrażenie, że mały tam po prostu sterroryzował wszystkie narządy wewnętrzne :-)
Kciuki za wszystkie wizytujące.
Ja mam 5.01 zrobić analizę moczu oraz krew ale tylko ASPAT I ALAT bo ostatnio w moczu miałam śladowe ilości białka i lekarz kazał mi po tygodniu powtórzyć tą analizę. Orientujecie się czy te wyniki będą na drugi dzień już czy na nie czeka się dłużej?? Poszłabym wtedy w środę na wizytę, bo wtorek wolny.
Ja mam 5.01 zrobić analizę moczu oraz krew ale tylko ASPAT I ALAT bo ostatnio w moczu miałam śladowe ilości białka i lekarz kazał mi po tygodniu powtórzyć tą analizę. Orientujecie się czy te wyniki będą na drugi dzień już czy na nie czeka się dłużej?? Poszłabym wtedy w środę na wizytę, bo wtorek wolny.
reklama