reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Alecta mocno trzymam kciuki

U mnie po KTG, tętno ok, skurczy brak. Czyli mam szyjkę gotową, dziecko nisko (wg położnej) no i brak skurczy. Wypas.

Alecta Tobie skurcze nie potrzebne do cc... wyślij mi proszę poleconym priorytetem.

Alecta bedzie dobrze bo bedziesz w szpitalu pod obserewacją:) Moj niby tydzien do tylu ale przeplywy OK. Dwoch ginow powiedzialo ze male dzieci mam bo taki urok mojego lozyska cokowiek to znaczy. &&&&

Susel bylam u niego bo moj prawie 3 tygodnie wolnego mial a musialam gdzies sie udac po dwoch tygodniach od poprzedniej wizyty. Jutro napisze sms.

Tasia to masz sytuacje podobna jak ja...
Ja dzis jak sie obudzilam to nawet brzucha nie czulam, ze go mam:-I zaczelam sie zastanawiac czy ja w ogole urodze?:-(

&&&& Za dzisiejsze wizyty!!:-)

Nie wiem czy Wam zazdrościć, że brzucha nie czujecie czy nie.. Bo u mnie nie da się o nim zapomnieć. Skurcze swoją drogą, ale ogólnie cały mnie boli, mam wrażenie, że mały tam po prostu sterroryzował wszystkie narządy wewnętrzne :-)

Kciuki za wszystkie wizytujące.

Ja mam 5.01 zrobić analizę moczu oraz krew ale tylko ASPAT I ALAT bo ostatnio w moczu miałam śladowe ilości białka i lekarz kazał mi po tygodniu powtórzyć tą analizę. Orientujecie się czy te wyniki będą na drugi dzień już czy na nie czeka się dłużej?? Poszłabym wtedy w środę na wizytę, bo wtorek wolny.

reklama
Do góry