reklama
Kasiek gratki udanej wizyty
Femme no przecież to musiało tak być - nie inaczej. Super
A tak w ogóle to ja nie rozumiem tego twojego gina. Jak nie jest pewien to po co denerwuje kobietę w ciąży. Przecież wiadomo że my wszystko przeżywamy dwa razy bardziej. Może powinien się trochę doszkolić.
Femme no przecież to musiało tak być - nie inaczej. Super
A tak w ogóle to ja nie rozumiem tego twojego gina. Jak nie jest pewien to po co denerwuje kobietę w ciąży. Przecież wiadomo że my wszystko przeżywamy dwa razy bardziej. Może powinien się trochę doszkolić.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
femme, to jest kur.wa śmiech na sali!!! Masz jakiś opis, wydruk??? Poszłabym jutro do Twojego gina i rzuciła mu wynikami w twarz!!! Ku.tas jeden!!!
kasiekz, gratuluję wizyty!!!
kasiekz, gratuluję wizyty!!!
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Kasiek super, że wszystko ok!
Femme wiedziałam! Nie mogło być inaczej!!! :-) Szkoda tylko tych nerwów
Sylwii - okulistyczne wskazania do cc Konsensus okulistyczno-położniczy w sprawie wskazań do rozwiązania porodu drogą cięcia cesarskiego z powodu zmian w narządzie wzroku – wytyczne PTO (2014) - Wytyczne - Wytyczne i artykuły przeglądowe - Okulistyka - Medycyna Praktyczna tam pdf
Femme wiedziałam! Nie mogło być inaczej!!! :-) Szkoda tylko tych nerwów
Sylwii - okulistyczne wskazania do cc Konsensus okulistyczno-położniczy w sprawie wskazań do rozwiązania porodu drogą cięcia cesarskiego z powodu zmian w narządzie wzroku – wytyczne PTO (2014) - Wytyczne - Wytyczne i artykuły przeglądowe - Okulistyka - Medycyna Praktyczna tam pdf
jenn200818
Fanka BB :)
Sprite a to ciekawe, bo jesteś o dwa dni dalej ode mnie :-)
reklama