reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Hej, jestem już po wizycie. Wyniki glukozy w normie, niestety morfologia spada. No i ciśnienie niskie 90/70, ale jak się śpi po 4h na dobę to w sumie nic dziwnego. Mam wcinać buraki i czerwone mięcho. Kuba waży 1100g i wszystkie pomiary większe o tydzień. Jak tylko weszłam do gabinetu moja Gin powiedziała, że mam duży brzuszek jak na 26 t.c., ale jak leżałam i mnie badała to powiedziała, że jest ok i pewnie taki się wydaje bo jestem niska.

Mam zdjęcie z USG na, którym widać buźkę niestety coś nie mogę wstawić zdjęcia. Spróbuję później.

reklama
Marcioszek, gratuluję wizyty :tak:

U mnie też wsio OK, skurczami mam się nie przejmować, bo szyjka twarda, zwarta i zamknięta (robił USG dowcipne), Gutosław według USG tydzień starszy (Młoda też tak galopowała ze wzrostem, a urodziła się w terminie...), glukozę mam robić pod koniec października, do tego mocz, morfologia, toxoplazmoza i badania w kierunku cholestazy, żeby zbadać to swędzenie dłoni (chociaż nawet na ręce nie spojrzał :baffled:) i oczywiście te ostatnie badania płatne, bo nie dał skierowania :wściekła/y:

I - UWAGA - pierwszy raz dał L4 bez pier.dolenia!!! :szok:

Następna wizyta 6 listopada.

Do góry