reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Nulini- gratuluję udanej wizyty :-)

Doggi- Co do wyników z Morfologi to mam takie:
HB- 11,1 norma 12-18 wcześniej 12,1; 13
HT- 33,3 norma 37-54 wcześniej 35,8; 37,7
RBC- 3,83 norma 4-5,5 wcześniej 4,16; 4,54
WBC- 11,82 norma 4-10 wcześniej 11,78; 8,77
PLT- 250 norma 132-370 wcześniej 268; 296

Będę wcinać dużo buraków i czerwonego mięsa i mam nadzieję, że się poprawi. Na następną wizytę 05.11. też mam zrobić morfologię i mocz zobaczymy jak będzie.

Marcioszek, Nulini gratuluję dobrych wieści! :-)

A mnie można dopisać idę prywatnie w poniedziałek na 11:40 :-D będę miała porządne usg na porządnym sprzęcie i nie wyjdę póki mi doktor nie powie płci na 100% :-D :-D taki sobie prezent urodzinowy zazyczylam od rodzinki :-)

marcioszek, Nulini gratulacje udanych wizyt :tak:

A ja się tylko krótko pożalę, że wczoraj odebrałam wyniki morfologii i płytki mam tragiczne :-( Spadły do 80... akurat miałam wizytę u hematologa i kobieta powiedziała, że do porodu muszę mieć minimum te 80, a że prawdopodobnie będą mi spadać to będę musiała mieć przetaczaną krew przed porodem :-(
Poza tym moja pani doktor od ustawiania leków opieprzyła mnie przez telefon za nic, chyba miała zły dzień, zachowała się nieprofesjonalnie a ja przez nią przepłakałam cały wieczór, bo dotychczas tak jej ufałam i dawała mi poczucie bezpieczeństwa, szkoda pisać w ogóle :-(
Jeszcze mi mąż znowu wyjechał na 3 dni, w pracy ma takie stresy, że ciągle wykończony i nerwowy chodzi, najchętniej zmieniłby pracę ale tu u nas nic sensownego nie ma... Jakieś złe dni ostatnio...

Emilchen- przytulam cieplutko.

Dziewczyny dla wszystkich które mają doła i gorsze dni przesylam moje motto życiowe ;) nie pamiętam czyje to słowa, ale na mnie dobrze działają.

"Niebo nie po to zwala nam się na głowę aby z nas zakpić, ale żeby nas podziwiać kiedy będziemy się podnosić."

Głowy do góry!

femme, fantastyczny prezent! :-D

emilchen, to straszne, kiedy ktoś, komu ufasz, tak Ci skrzydła podcina :-( Najgorsze, że nawet nie wiadomo, jak się zachować :-( Ja już przywykłam do kretyńskich tekstów gina, chociaż tak naprawdę chciałabym mieć lekarza, którego darzę zaufaniem...

Nulini gratki ze wyszlas zadowolona i szyjka piekna!

Marcioszek morfologie masz OK. Takie odstepstwa w ciazy sa w normie:) Do swojego menu dorzuc zielone warzywa tj.szpinak i brokuly:)

Emilchen &&& tulaski! Ja w sobote bede robic morfologie i doczekac sie nie moge tych krwinek! Przetaczania krwi sie nie boj w razie czego. Miala moja sąsiadka (ta co 2tyg.temu blizniaki rodzila). Mowila ze wsio OK. Ale licze ze nie spadną nizej!

Femme super. Rozumiem ze masz zaraz urodzinki? Ja tez:)

reklama
Emilchen tule :-* będzie dobrze... Lekarka tez człowiek nie ma co się zrazac i przejmować jak do tej pory było dobrze :-)

Kasiekz Yhym 24.10 a ty? :-D

Do góry