reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

agulqa, no w sumie żyam z tym, nie wiedziałam co to i miałam niezły ubaw z tego, że mi się coś w brzuchu rusza... :shocked2::shocked2::szok::-D do wczoraj, bo co jeśli coś się schrzani podczas tej ciąży? brrrr

tak to wygląda:

mój brzuch z pozycji półsiedzącej: WP_20140903_005.jpg

mój brzuch z napiętymi mięśniami w momencie podnoszenia się z pozycji półsiedzącej do siedzącej: WP_20140903_018.jpg

przez legginsy też widać... WP_20140903_004.jpg

a takie to śmieszne było. koleżankom w pracy pokazywałam zanim jeszcze w ciąże zaszłam i wszystkie ubaw miałyśmy. nie boli mnie to itp. ale pójdę sprawdzić ( o ile termin dostanę jeszcze przed porodem :confused:)

Załączniki

• WP_20140903_018.jpg
    WP_20140903_018.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 53
  • WP_20140903_004.jpg
    WP_20140903_004.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 52
  • WP_20140903_005.jpg
    WP_20140903_005.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Witam, ja już po wizycie. Miałam dziś drugą część połówkowego bo 4 tygodnie temu nie było widać serduszka. Tym razem się udało, wszystko w porządku, serce czterojamowe inne organy też było widać. Dzidzia waży 340g i wymiarowo jest w terminie z om. Co do płci to gin nadal podejrzewa dziewczynkę aczkolwiek małe wątpliwości są, bo nadal słabo widać.
Kolejna wizyta 30.09.
Co do znaków zodiaku to u nas jest baran, ryby i raczek sama nie wiem kto najgorszy:-D a teraz koziorożec.

Sylwi super ze wszystko ok! Ja mam swoje w pon, jutro rano mjsze pamietac o siku i tesciowa zawiezie do ina. W centrum medycznym za 5zl mi zrobia i nie musze stac w kolejce starych bab i uzerac sie z nimi by dostac skierowanie a potem jeszcze 5km jechac zawiezc do badaniz i po 3dniach jechac odebrac. Tu tesciowa przed praca zawiezie, po pracy odboerze i bez proszenia sie itp

reklama
Do góry