reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Nulini no co Ty wodnik są za.eb.ste :-D
Ja bym właśnie chciała żeby Mania wodnikiem była :-D
Za to u mnie Nikola to skorpion, co po niej widać, Tymko to ryby (nie udało mi się w Wodnika wystrzelić), a Ł to panna :-)

Jezyk, sprite ciesze się, że z maluchami wszystko dobrze :-)

reklama
Bada to u nas po równo raki i strzelce rządzą w rodzinie ;)
A wiecie tak sobie myślę o Olu ona jest bliźniakiem i kurde ona jest taka niby fajna grzeczna, słucha się mądra bystra itp ale czasem wychodzi z niej "siostra blizniaczka" która jest całkowitą odsrotnoscia mojej kochanej córci o dwa dni Ola i jeden dzień to inne dziecko

Uffff... wreszcie nadrobiłam...

Indii super, że wszystko ok :)))

Ygaam a napisz coś więcej jak było na wizycie? Masz zdjęcie? Jak tam Twoja cukrzyca?

Sprite ciekawe co wyjdzie z tą przepukliną. Najważniejsze, że z dzidzią oki. Trzymam kciuki abyś przy następnym badanu poznała płeć :)))

Nulini rzeczywiście tak po łebkach miałaś. Gratuluje potwierdzenia syna choć mi nie pasuje bo miałyśmy się zamienić :))))

Jezyk najważniejsze, że ok. Szkoda tylko, że jeszcze musisz tyle czekać do potwierdzenia płci...

Aza ja na wizycie byłam 25.08.i nie miałam usg. Mój gin uważa, że jak nie ma wskazań to nie trzeba robić usg - i ja nie mam na każdej wizycie.
Dlatego teraz czekamy do 13.09.2014 na połówkowe.
Teraz u mojego gina tylko słuchanie tętna.
A cukrzycę trzymam w ryzach. Dieta, dieta i jeszcze raz dieta. Cukry mam w normie. W poniedziałek byłam u mojej pani diabetolog i powiedziała, że takie dobre, że wyglądają jak oszukane :-)
No i ruchów ciągle nie czuję. Ale lekarz uspokaja, że jeszcze mam czas bo to pierwsza ciąża.

Jeżyk, Sprite- gratuluję udanych wizyt:-)
U nas ja i M jesteśmy raczkami, a Nina jest wodnikiem. Niby kolejny bobas też ma być wodnikiem ale pewnie urodzi się kilka dni wcześniej (planowana cc) a to oznacza że będzie koziorożcem. Już nie mogę się doczekać mojej wizyty, w piątek o tej godzinie będę już po:-)

reklama
Do góry