reklama
Witam dziewczyny,
Mi też się wydaje że puchnę i chociaż w kg jeszcze tego nie widać to w ulubionych spodniach już ciasno:-)
Dołączyłam do Was dopiero dzisiaj ale w ubiegły piątek byłam u mojej gin i usg było.
Więc chciałam się pochwalić: moje maleństwo miało 6 mm i serducho pięknie biło.
Pewnie do dzisiaj sporo urosło bo podobno w tym okresie ok. 1 mm dziennie.
Gin założyła mi też kartę ciąży. Zarówno z OM jak i z USG wyszedł wtedy 7 tc.
Niestety zdjęcia nie mam ale widok na ekranie bezcenny
Mąż do tej pory żałuje że nie był tam ze mną.
Zapowiedział, że już żadnego badania nie przepuści ...
Mi też się wydaje że puchnę i chociaż w kg jeszcze tego nie widać to w ulubionych spodniach już ciasno:-)
Dołączyłam do Was dopiero dzisiaj ale w ubiegły piątek byłam u mojej gin i usg było.
Więc chciałam się pochwalić: moje maleństwo miało 6 mm i serducho pięknie biło.
Pewnie do dzisiaj sporo urosło bo podobno w tym okresie ok. 1 mm dziennie.
Gin założyła mi też kartę ciąży. Zarówno z OM jak i z USG wyszedł wtedy 7 tc.
Niestety zdjęcia nie mam ale widok na ekranie bezcenny
Mąż do tej pory żałuje że nie był tam ze mną.
Zapowiedział, że już żadnego badania nie przepuści ...
agulqa_b
Fanka BB :)
Ponoc na poczatku ciazy mozna duzo jesc bo dziecko sporo z nas ciagnie i za duzo w kg sie nie zamienia ;-)
bada m.
agulqa ponoć chyba chcesz nas pocieszyć
agulqa_b
bada nie byłam jeszcze w ciąż różne historyjki słucham i żeby ciśnienia nie podnosić i się nie denerwować wybieram te, które w danej chwili najbardziej mi odpowiadają a że to całkiem dobra opcja to tak sobie tłumaczę
tymczasem bobas zgłodniał więc idę wciągnąć coś na ząbek
tymczasem bobas zgłodniał więc idę wciągnąć coś na ząbek
bada m.
ładnie tak na takie maleństwo zganiać ? ;-) ja też jestem głodna,zaraz zrobię koktajl z truskawek
agulqa_b
ja myślę, że to duży i silny chłopak po prostu muszę podzielić się jedzeniem też z nim to w dobrej wierze
paulusia2209
Witam się i tutaj :-)
Co do wagi to powiem wam że aż się boję bo pierwszą zaczynałam od 50 kg drugą od 54 a teraz 58 jak to po tej też mi zostaną 4 kg to będę się toczyć a nie chodzić a jestem niska 158cm ale o to będę się martwić po porodzie. Póki co apetytu za bardzo nie mam ale to pewnie przez upały.
Co do wagi to powiem wam że aż się boję bo pierwszą zaczynałam od 50 kg drugą od 54 a teraz 58 jak to po tej też mi zostaną 4 kg to będę się toczyć a nie chodzić a jestem niska 158cm ale o to będę się martwić po porodzie. Póki co apetytu za bardzo nie mam ale to pewnie przez upały.
reklama
agulqa_b
Paulusia po porodzie zrobimy watek motywacyjny i bedziemy wspolnie zrzucac ;-)