reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

A ja nie zazdroszcze cc
Tzn z jednej strony fajnie wiedziec kiedy co i jak ale wiem ze wtedy juz w ogole bym siala panike ze to juz itp
A tak nie wiem co kiedy i jak i mi dobrze z tym

reklama
Karpanna to nie robienie tajemnicy. Najbezpieczniej z cc jest wtedy jak akcja sama sie zacznie, bo wiadomo ze dziecko jest gotowe. A tak często zdarzało się, że niby tylko tydzień przed terminem, a rodziły się dzieci z cechami wcześniaczymi. Każdy przypadek jest rozpatrywany indywidualnie ;)

Filipiamama ale to juz tuz tuz...lada chwila bedzie bobasek! Super:)

Ja w kolejce do gina. 4 osoby przede mną...na 20 wejde:p

Ps. odebralam wyniki i wsio OK, hemoglobina 12,9 (!), tylko bakterii w moczu za duzo:/ Tyle wit.C lykam, zakwaszam go a tam dalej bakterie. Chyba musze zuravit zakupic.

Ostatnia edycja:
Ja już w domu po. Wyniki ok, jakieś tam rozwarcie na palec wyczuła i ogólnie szybka wizyta, następna za tydzień.

Edit. Kasiek, heh to moja gin na mnie czekała bo najpierw 20min ktg :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry