reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Mommy często masz te wizyty:) Ja idę w poniedziałek i mam nadzieję, że to już ostatnia przed porodem :p
Mój tez miał niby niecałe 3kg a tu 3400 wyskoczy także z tą wagą różnie bywa

reklama
Ja się zapisalam na ktg jutro do innego szpitala niż planuję rodzic tylko chcę iść jeszcze z młodym do pediatry bo coś bardziej kaszle..i teraz nie wiem czy np w domu nie zostanie

Kciuki za wizyty!!!!

Ja wczoraj skontaktowałam się z położną, którą chce do porodu. Po 5 minutach rozmowy tel, wiem że był to strzał w dziesiątkę. Do tego okazało się, że też mieszka w Tychach.
Umowilam sie z nią w piątek na szpitalu. Pokaze mi oddział i porodówke :)

Lay super:) ja nie brałam położnej i teraz też nie planuję poza tym nawet nie ma takiej opcji w tym szpitalu co planuję rodzić z tego co wiem. Przy moim pierwszym porodzie przerobiłam chyba 3 położne :p

reklama
Mi właściwie obojętne kto będzie odbierał/asystował przy porodzie byleby głupich haseł nie było :p poza tym wiem, że bywały sytuacje że położne nie docierały na poród bo były np po dyżurze...wolę unikać takich sytuacji. Ciebie akurat tutaj rozumiem :)

Do góry