reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
mommy gratulacje! ale duży ten Twój synek, faktycznie :szok::-D czym go podkarmiasz?? Mój zawsze wyprzedzał, ale ostatnio też chyba zwolnił, jak u bady...

Mommy, gratki! :tak: a wagą się nie przejmuj. ja już się nie chcę powtarzać, ale mój dzieć tydzień przed porodem miał 3700. a wyszedł z wagą 4500. gin mi mówiła, że może być +/- 500 błędu. a do tego młody miał już tak nisko główkę w kanale, że pomiar po prostu był z dużym błędem :-D.

Gratki dziewczyny :-)
U Mikołaja kilka dni przed porodem sprzęt pokazał dokładnie taką wagę jak urodzeniowa, choć lekarka niby po pomacaniu brzucha szacowała dodatkowe 200 g. Mam nadzieję, że młoda też będzie wagowo oscylować przy 3 kg.

reklama
Mommy gratki udanej wizyty! Wagą się tak nie przejmuj, mój tydz temu miał niecałe 2900 ;) A starszy u różnych lekarzy na różnym sprzęcie 1-2 dni przed porodem wychodził dokładnie 4370 a urodził się... 3500 :) no i mialam cc przez niby dużą wagę. W każdym razi ekoniec końców dobrze się stało bo był okropnie pępowiną wyowijany, tak mówił mi lekarz po wszystkim.

Do góry