reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Mąż odebrał moje wyniki i super bo hemoglobina podrosla i mam 12.1 ale za to mam białko w moczu. Wiem że może być ale nie mam wpisanej normy. Ma może któraś?

reklama
Wróciłam z badań u hurra gbs zrobiłam za free :-) miałam skierowanie id tego gina z nfz ale nie było na niej naklejki "kontrahent" i myślałam, że będę płacić a tu taka niespodzianka :-) poza tym zrobiłam jeszcze morfologie, mocz,kile i hbsantygen (tylko to płatne). Tylko coś kiepsko mi się wbila,bo już widzę ze będzie siniak i prawie odlecialam. ..

Ostatnia edycja:
Ja to w ogole sie boje co u mnie bedzie. Musze w pon podejsc do mojego gina w szpitalu i zapytac jakke wyniki na 22 mam zrobic bo jak zleci mi 22 dopoero to zebym przed porodem zdarzyla :p

Gratulacje udanych wizyt i kciuki za kolejne!

Doggi masz rację ! Zobacz, ile grudniówek wcześniej się wypakowało, a u nas prawie połowa grudnia i jeszcze żadna, szacun :-D

reklama
Po wizycie wszystko ok. Zdjęć dzisiaj nie mam bo mała nie chciała odwrócić się buzią do nas, a dodatkowo zasłoniła się ręką ;-)
Waży ok 2,5 kg i ma się dobrze. Na KTG wyszły mi skurcze, ale gin nic nie mówiła. Wzięła próbkę na posiew, a następną wizytę mam 30.12. Wstępnie wspominała mi, że ma dyżury 3.01 i 11.01 ale szczerze nie jestem przekonana do końca do indukcji porodu. Osobiście wolałabym gdyby samo się zaczęło, ale może umówimy się na tego 3.

Do góry