reklama
Wróciłam z badań u hurra gbs zrobiłam za free :-) miałam skierowanie id tego gina z nfz ale nie było na niej naklejki "kontrahent" i myślałam, że będę płacić a tu taka niespodzianka :-) poza tym zrobiłam jeszcze morfologie, mocz,kile i hbsantygen (tylko to płatne). Tylko coś kiepsko mi się wbila,bo już widzę ze będzie siniak i prawie odlecialam. ..
Ostatnia edycja:
agulqa_b
Fanka BB :)
Ja to w ogole sie boje co u mnie bedzie. Musze w pon podejsc do mojego gina w szpitalu i zapytac jakke wyniki na 22 mam zrobic bo jak zleci mi 22 dopoero to zebym przed porodem zdarzyla
jenn200818
jezyk super, że wszystko ok! :-)
aob66
Moderatorka
Elutka to fajnie, ze tak Ci sie udalo z tymi badaniami
McPearl powodzenia na wizycie;-)
McPearl powodzenia na wizycie;-)
reklama
McPearl
Po wizycie wszystko ok. Zdjęć dzisiaj nie mam bo mała nie chciała odwrócić się buzią do nas, a dodatkowo zasłoniła się ręką ;-)
Waży ok 2,5 kg i ma się dobrze. Na KTG wyszły mi skurcze, ale gin nic nie mówiła. Wzięła próbkę na posiew, a następną wizytę mam 30.12. Wstępnie wspominała mi, że ma dyżury 3.01 i 11.01 ale szczerze nie jestem przekonana do końca do indukcji porodu. Osobiście wolałabym gdyby samo się zaczęło, ale może umówimy się na tego 3.
Waży ok 2,5 kg i ma się dobrze. Na KTG wyszły mi skurcze, ale gin nic nie mówiła. Wzięła próbkę na posiew, a następną wizytę mam 30.12. Wstępnie wspominała mi, że ma dyżury 3.01 i 11.01 ale szczerze nie jestem przekonana do końca do indukcji porodu. Osobiście wolałabym gdyby samo się zaczęło, ale może umówimy się na tego 3.