reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Sylwi najważniejsze, że już po i teraz grzecznie odpoczywać.

Femme gratuluję córy, śliczny buziaczek :)

Unita super, że wszystko w porządku :)

Bada duży Twój chłop :) Cieszę się, że wszystko ok.

Ewi gratuluję udanej wizyty :)

W poprzedniej ciąży też nikt mi nie kazał liczyć ruchów a w tej mam rubryki do liczenia ruchów w karcie ciąży.

Kurcze, dawno nie bylo mnie na tym watku. Sporo nadrabiania mam wiec odpuszczam.
Wszystkim gratuluje udanych wizyt bo widze ze bylo tfoche takich.
Marcioszek sliczny Kubus
Femme z fb wiem ze druga cora! Gratuluje poznania plci :-)

Ja wam powiem, ze mogę rodzić 1 dnia po skończeniu 37 tygodnia, nawet jak to miałoby być 13 w piątek. Już bym chciał, żeby było po, jak doczekam te dwa miesiące chociaż to i tak będę strzępkiem znerwicowanego człowieka z ostrą depresją przedporodową.

Bada wpisz mi wizytę na 4.11., póki co tak się wybieram.

Sylwi mi piątek 13 zawsze przynosi szczęście ;) damy radę kochana juz niewiele zostało ja za 9 tyg mogę już bezpiecznie rodzic a id bezpiecznego terminu do normalnego to już nawet nie zauważymy kiedy minęło :)

Laski ja byłam w 3-4 tyg jak się dowiedziałam o ciąży a teraz.... Jutro kończę 28 tc szał a jeszcze niedawno badanie prenatalne w 12tc było tak odległym tematem juz nie mowie o polówkowym a teraz wielkimi krokami zbliżamy się do końca Tosz to u mnie zaraz 30tc u niektórych juz jest a 30tc to jest taaaaaaaak dużo!

Sylwi, a co ile Ci teraz lekarz ustawia wizyty? na ulotce z pessara napisane jest, że pierwsza kontrola po 2-3 dniach a kolejne po 2-3 tygodniach.

Doggi 9 tygodni powiadasz :-D
To u mnie też jakoś tak, bo my kilka dni różnicy mamy ;-)
Pamiętam hak niedawno był szał żeby płeć poznać hehe.
Oj leci ten czas leci, chociaż mi z Tymkiem najbardziej się właśnie te ostatnie tygodnie dłużyły.

reklama
Do góry