reklama
Sylwi najważniejsze, że już po i teraz grzecznie odpoczywać.
Femme gratuluję córy, śliczny buziaczek
Unita super, że wszystko w porządku
Bada duży Twój chłop Cieszę się, że wszystko ok.
Ewi gratuluję udanej wizyty
W poprzedniej ciąży też nikt mi nie kazał liczyć ruchów a w tej mam rubryki do liczenia ruchów w karcie ciąży.
Femme gratuluję córy, śliczny buziaczek
Unita super, że wszystko w porządku
Bada duży Twój chłop Cieszę się, że wszystko ok.
Ewi gratuluję udanej wizyty
W poprzedniej ciąży też nikt mi nie kazał liczyć ruchów a w tej mam rubryki do liczenia ruchów w karcie ciąży.
bada m.
Fanka BB :)
Ewi gratuluje udanej wizyty
za dzisiejsze wizyty ściskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za dzisiejsze wizyty ściskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
agulqa_b
Fanka BB :)
Kurcze, dawno nie bylo mnie na tym watku. Sporo nadrabiania mam wiec odpuszczam.
Wszystkim gratuluje udanych wizyt bo widze ze bylo tfoche takich.
Marcioszek sliczny Kubus
Femme z fb wiem ze druga cora! Gratuluje poznania plci :-)
Wszystkim gratuluje udanych wizyt bo widze ze bylo tfoche takich.
Marcioszek sliczny Kubus
Femme z fb wiem ze druga cora! Gratuluje poznania plci :-)
Ja wam powiem, ze mogę rodzić 1 dnia po skończeniu 37 tygodnia, nawet jak to miałoby być 13 w piątek. Już bym chciał, żeby było po, jak doczekam te dwa miesiące chociaż to i tak będę strzępkiem znerwicowanego człowieka z ostrą depresją przedporodową.
Bada wpisz mi wizytę na 4.11., póki co tak się wybieram.
Bada wpisz mi wizytę na 4.11., póki co tak się wybieram.
Sylwi mi piątek 13 zawsze przynosi szczęście damy radę kochana juz niewiele zostało ja za 9 tyg mogę już bezpiecznie rodzic a id bezpiecznego terminu do normalnego to już nawet nie zauważymy kiedy minęło
Laski ja byłam w 3-4 tyg jak się dowiedziałam o ciąży a teraz.... Jutro kończę 28 tc szał a jeszcze niedawno badanie prenatalne w 12tc było tak odległym tematem juz nie mowie o polówkowym a teraz wielkimi krokami zbliżamy się do końca Tosz to u mnie zaraz 30tc u niektórych juz jest a 30tc to jest taaaaaaaak dużo!
Laski ja byłam w 3-4 tyg jak się dowiedziałam o ciąży a teraz.... Jutro kończę 28 tc szał a jeszcze niedawno badanie prenatalne w 12tc było tak odległym tematem juz nie mowie o polówkowym a teraz wielkimi krokami zbliżamy się do końca Tosz to u mnie zaraz 30tc u niektórych juz jest a 30tc to jest taaaaaaaak dużo!
Doggi 9 tygodni powiadasz
To u mnie też jakoś tak, bo my kilka dni różnicy mamy ;-)
Pamiętam hak niedawno był szał żeby płeć poznać hehe.
Oj leci ten czas leci, chociaż mi z Tymkiem najbardziej się właśnie te ostatnie tygodnie dłużyły.
To u mnie też jakoś tak, bo my kilka dni różnicy mamy ;-)
Pamiętam hak niedawno był szał żeby płeć poznać hehe.
Oj leci ten czas leci, chociaż mi z Tymkiem najbardziej się właśnie te ostatnie tygodnie dłużyły.
reklama