reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Unita, gratki! :-)

a ja się próbowałam dziś umówić z jedną poleconą gin. wchodzę do rejestracji, Pani otwiera kalendarz i mówi: ok. na 20.11. :szok::szok::szok::szok::szok::szok: PRYWATNIE! :szok:. do labka, w którym pobierają metariał do badania nie umiałam się dodzwonić i taka dupa :-(. chyba będę musiała tam jutro w ciemno jechać z nadzieją, że się uda pobrać wymaz, ech :-(

jak myślicie, ile czasu wypłukuje się z krwi antybiotyk? ostatni wzięłam wczoraj, a chcę iść na glukozę (w ulotce było napisane, że lek zmienia poziom cukru we krwi i moczu).

Jeśli kogoś nie stać na krążek lub nie chce za niego płacić to może wtedy zakładają szew. Szew jest refundowany ale to już operacyjnie się zakłada więc więcej zamieszania.

Sprite nie przejmuj się na zapas, może u ciebie nie będzie bolało. Ja mam bardzo niski próg bólu, ale mówić o tym, że zakładanie nic nie boli to przesada. Nawet chyba w ulotce takie coś piszą.

jezyk, oooo nie. nie mam tyle czasu. na 3.11. potrzebuję wyniki z krzywej cukrowej, morfologii i moczu (bo na odczyn coombsa to chyba raczej antybole nie miały wpływu) :-(

Ja dzisiaj też miałam wizytę. Wszystko ok. Mała ma ok 1500g i 40cm:) Dostałam kartę ruchów płodu bo jutro u mnie zaczyna się 30 tydzień wg USG i mam liczyć do 10;)

Kolejna wizyta 12 listopada.

reklama
Do góry