reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Tasia, współczuję, domyślam się, jaka jesteś wściekła
agulqa_b
Fanka BB :)
Jestem i jaaa... nie mialam czasu. Po lekarzu zakupy do remontu, potem na mieszkaniu ogarnialam, nie mialam sily nawet wejsc i napisac.
Z malym wszystko ok, rosnie jak powinien. Termin z om na 7 a z usg na 3 i gin mowi ze to to samo w sumie wiec jest ok. Glowka ok, serce 4komory, nerki sa i zoladek tez. Siusiak ciagle jest siusiakiem ;-) i maly wazy 551g. Szyjka twarda i zamknieta. Zdjecia tak kiepskiej jakosci ze nawet niw wstawiam bo nie ma sensu ;-) maly sie do nas na badaniu usmiechal :-) kolejna wizyta 6.10. Mam zrobic glukoze, morfologie i badanie moczu. Cisnienie mam chyba ok bo nic nie mowil ;-) a serducha nie sluchalismy bo on nie ma sprzetu chyba z tego co wiem
Z malym wszystko ok, rosnie jak powinien. Termin z om na 7 a z usg na 3 i gin mowi ze to to samo w sumie wiec jest ok. Glowka ok, serce 4komory, nerki sa i zoladek tez. Siusiak ciagle jest siusiakiem ;-) i maly wazy 551g. Szyjka twarda i zamknieta. Zdjecia tak kiepskiej jakosci ze nawet niw wstawiam bo nie ma sensu ;-) maly sie do nas na badaniu usmiechal :-) kolejna wizyta 6.10. Mam zrobic glukoze, morfologie i badanie moczu. Cisnienie mam chyba ok bo nic nie mowil ;-) a serducha nie sluchalismy bo on nie ma sprzetu chyba z tego co wiem
agulqa_b
Doggi nic mi nie mow juz wiem skad moje 8kg sie wzielo no ale mam nadzieje ze do porodu 4700g nie bedzie mial
agulqa_b
Doggi na to licze. No i nie wiem jak u Was, ale ja kolejna wizyte mam wg om w 27tc, potem 31 i pozniej co dwa tygodnie juz, od 30tc gin mowi ze wizyty co 2tyg by wszystko dokladnie sprawdzac
reklama