reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Jestem i jaaa... nie mialam czasu. Po lekarzu zakupy do remontu, potem na mieszkaniu ogarnialam, nie mialam sily nawet wejsc i napisac.

Z malym wszystko ok, rosnie jak powinien. Termin z om na 7 a z usg na 3 i gin mowi ze to to samo w sumie wiec jest ok. Glowka ok, serce 4komory, nerki sa i zoladek tez. Siusiak ciagle jest siusiakiem ;-) i maly wazy 551g. Szyjka twarda i zamknieta. Zdjecia tak kiepskiej jakosci ze nawet niw wstawiam bo nie ma sensu ;-) maly sie do nas na badaniu usmiechal :-) kolejna wizyta 6.10. Mam zrobic glukoze, morfologie i badanie moczu. Cisnienie mam chyba ok bo nic nie mowil ;-) a serducha nie sluchalismy bo on nie ma sprzetu chyba z tego co wiem :p

Widzisz mówiłam czuje dziewczynkę wiec będzie chłopak ;) ale gigant!!!! Już nawet przebilas bada m. ;) los kolosy w tym styczniu :p

Tasia na szczęście to już jutro a nie tydzień czekania. Za to jutro muszą ci płeć zdradzić :)

Doggi na to licze. No i nie wiem jak u Was, ale ja kolejna wizyte mam wg om w 27tc, potem 31 i pozniej co dwa tygodnie juz, od 30tc gin mowi ze wizyty co 2tyg by wszystko dokladnie sprawdzac

reklama
Ja mam wizytę teraz w czwartek (bo polowkowe u innego gina miałam) poyem pewnie na początku piź.dziernika ale u mnie to będzie jakoś 26 tc zobaczymy co mój mi ciekawego powie

Do góry