reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Trzymak kciuki za polowkowe wizyty, samych dobrych wiesci &&&&.

U mnie Alka tak lata ze caly brzuch chodzi czasem jak piruety wywija. Chociaz najczesciej lubi skakac po pecherzu :p to turbo przyspieszenie jak sie biegnie do wc bezcenne.

LayDeek potwierdzam to ruchy dzidzi na 100 %

reklama
Jezyk, tasia na 18.15 dopiero....

Doggi mi wsio jedno czy Robert czy Gosia. Wiem ze Ł bylby troche zawiedziony jakby coreczka nagle wyszla bo z synek juz prawie w pilke chodzi grac ;-)

Nulini ja najbardziej sie obawiam tego ze u mnie to ostatni dzwonek na polowkowe a jak ten lekarz zrobi na odpieprz albo wkurzy mnie jak ostatnio to nawet nie bede miala kiedy isc do innego. Mam jednak nadzieje ze samo usg bedzie min 20min trwalo i zrobi je porzadnie

Agulqa_b T był bardzo zawiedziony jął się okazało ze ola to ola a nie Antek ale baaaardzo szybko mu się odmieniło i jest najukochansza, najmadrzrjsza i Najładniejsza córeczka ;) tylko że ciągle coś zgrzyta między nimi bo ola uparta po mamie ;)

Agulqa, Tasia trzymam kciuki za wizyty !

Co do ruchow to ja poczulam puerwsze jakos na poczatku 20 TYG. Na poczatku to bylo ucxucue, jakby mi cos plywalo w brzuchu, a potem juz kopniaki lecialy. Ja to czuje jak taki popcorn, albo jakby tiki nerwowe :)

Agulqa_b no bo najgorzej jest właśnie jak człowiek nastawiony ze będzie ten chłopak a potem nagle się zmienia bp dziewczynka i to nie tyle ze "nie chce juz tego dziecka miał być chłopiec" tylko e głowie juz wszystko ukierunkowane na chłopca a tu dziewczynka i ciężko to myślenie przekierunkowac. Ja np bardzo chciałam drugą dziewczynkę jak się okazało ze chłopiec no to już się oswoilam z tym i mimo że nadal chciałabym dziewczynkę to gdyby na polówkowym dr mi powiedział ze dziewczynka to strasznie dziwnie by mi z tym było bo w głowie kto jest chłop i koniec ;)

reklama
Doggi ja tez juz mowie do brzuszka po imieniu itp i wszystko jest dla Robercika ale ja jajeczek i siusiaka nie widzialam wiec wiem ze moze sie pozmieniac :p no i jak Ł sis kupila w samochody body to pierwsze co pomyslalam ze Gosi chyba srednio sie spodobaja :p

Jezyk moze Twoja maz ma same szybkie plemniczki :p

Do góry