reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

agulqa, ogarnij się, bo kopa zasadzę!!! Jaki niepokój, Ty powinnaś na skrzydłach lecieć ze szczęściem na twarzy, a nie z niepokojem!

Gutek się mega wierci, wczoraj najpierw walił tuż nad wzgórkiem, a później na samej górze, ale raczej po prawej stronie ;-)

reklama
Ja też dziś połówkowe:-) Ale się nie denerwuję, tylko mnie ciekawość zżera, może w końcu dowiem się kto w brzuchu siedzi.

Ja mam na 17:00, Agulqa a Ty?

Agulqa_b oj tam niepokój (teraz mądra jestem no juz po :p) będzie dobrze i cały czas mi się widzisz z dziewczynką wiec wiesz pewnie będzie chłopiec potwierdzony :p

Tasia powodzenia :) trzymam kciuki za poznanie płci! :)

McPearl chyba bada żeby cię dopisała ;)

Tasia, i takie podejście mi się podoba, ciekawość, a nie strach :-D

Kciuki za Was laski, chociaż i tak wiadomo, że wszystko będzie OK, bo dziś dzień Dobrych Wiadomości :-D

Agulqa i Tasia kciukasy zaciskam! Bedzie ok i czekamy na piekne fotki i rozwiązanie zagadek płciowych :-)

Mój mi sprzedaje kopniaki na przestrzeni między pecherzem a prawą stroną a na górze koło pępka boksuje. Wierci się bardzo, Jaś aż tak się nie ruszał.

reklama
Do góry