reklama
Tasia001
Fanka BB :)
Sprite, Jezyk czyli wszystkie znowu czekamy na rozwiązanie zagadki. Mam nadzieję, że nie do dnia porodu.
Sprite gratuluję zdrowego Bobaska.
A co do znaków: mąż byk, córa baran a teraz koziorożec się zapowiada, więc sama rogacizna mi się trafia. A ja skorpionek
Sprite gratuluję zdrowego Bobaska.
A co do znaków: mąż byk, córa baran a teraz koziorożec się zapowiada, więc sama rogacizna mi się trafia. A ja skorpionek
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Tosia koziorożec - uparta jak osioł.
Mąż skorpion - jeszcze gorszy.
Ja waga - najlepiej
A wodnik to mój brat i już się boję, bo żrę się z nim okropnie, paskudny ma charakterek
jezyk, cudne zdjęcia!!! Ja na moje muszę poczekać :-(
Mąż skorpion - jeszcze gorszy.
Ja waga - najlepiej
A wodnik to mój brat i już się boję, bo żrę się z nim okropnie, paskudny ma charakterek
jezyk, cudne zdjęcia!!! Ja na moje muszę poczekać :-(
Dziewczyny gratulacje!
jezyk miałam usg dokładnie w tym samym tyg i dniu i moje wazyło 380 g więc prawie identycznie :-) może jeszcze okaże się dziewczynką (u mnie też było przez miesiąc chłopcem, a teraz jest niewiadoma) a nawet jesli nie to jaką będziesz miała obstawę meską
sprite na pewno zdrowe!
jezyk miałam usg dokładnie w tym samym tyg i dniu i moje wazyło 380 g więc prawie identycznie :-) może jeszcze okaże się dziewczynką (u mnie też było przez miesiąc chłopcem, a teraz jest niewiadoma) a nawet jesli nie to jaką będziesz miała obstawę meską
sprite na pewno zdrowe!
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
sprite, ja po żadnej wizycie u mojego gina nie mam pewności, że Bobo zdrowe, nigdy o tym ani słowa, ale na pierwszym prenatalnym ginka dała mi 90% gwarancji zdrowia Bobasa i na tym bazuję
agulqa_b
Fanka BB :)
Ja jestem byk a Ł ryba. Nie wiem za co go kocham bo moja sis tez ryba a wkurza mnie niemilosiernie ;-) z reszta Ł czasem tez
Sprite a ta przepuklina to powazna sprawa?
Jezyk sliczny dzidziol :-)
Sprite a ta przepuklina to powazna sprawa?
Jezyk sliczny dzidziol :-)
reklama
Jezyk, sprite gratulacje, najważniejsze, że zdrowe, a płeć w końcu poznamy i my U mnie pachnie dziewczynką, ale kto wie... Chociaż na dziewczynkę się po tej informacji nastawiłam. Wybieram się na prywatne usg, mężulka chcę zabrać, by choć raz mógł sobie popatrzeć, no i inny lekarz, inny aparat - może i płeć potwierdzi.
Co do zodiaku to ja ryba jestem, ale taka ryba w znaku skorpiona - pomieszanie z poplątaniem. Moja córa byczek uparciuszek, a mój M rak - bardzo kochany, opiekuńczy, pracowity i odpowiedzialny raczek. Koziorożca mam przyjaciółkę od lat przedszkolnych, a na koziorożca dziecię się zapowiada. Nie mogę się już doczekać tego maluszka
Co do zodiaku to ja ryba jestem, ale taka ryba w znaku skorpiona - pomieszanie z poplątaniem. Moja córa byczek uparciuszek, a mój M rak - bardzo kochany, opiekuńczy, pracowity i odpowiedzialny raczek. Koziorożca mam przyjaciółkę od lat przedszkolnych, a na koziorożca dziecię się zapowiada. Nie mogę się już doczekać tego maluszka