reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Sprite, Jezyk czyli wszystkie znowu czekamy na rozwiązanie zagadki. Mam nadzieję, że nie do dnia porodu.

Sprite gratuluję zdrowego Bobaska.

A co do znaków: mąż byk, córa baran a teraz koziorożec się zapowiada, więc sama rogacizna mi się trafia. A ja skorpionek:-D

Jezyk Hehe to ze czuje nie znaczy se się sprawdzi ;) jsk juz pisałam ja się moich przeczuc nie słucham bo jsk z Olą w ciąży byłam do końca Byłam pewna że będzie chłopak ;) i ze usg się myli :p

Tosia koziorożec - uparta jak osioł.
Mąż skorpion - jeszcze gorszy.
Ja waga - najlepiej :-D

A wodnik to mój brat i już się boję, bo żrę się z nim okropnie, paskudny ma charakterek :baffled:

jezyk, cudne zdjęcia!!! Ja na moje muszę poczekać :-(

Dziewczyny gratulacje!

jezyk miałam usg dokładnie w tym samym tyg i dniu i moje wazyło 380 g :-D więc prawie identycznie :-) może jeszcze okaże się dziewczynką (u mnie też było przez miesiąc chłopcem, a teraz jest niewiadoma) a nawet jesli nie to jaką będziesz miała obstawę meską :-D
sprite na pewno zdrowe! :tak:

sprite, ja po żadnej wizycie u mojego gina nie mam pewności, że Bobo zdrowe, nigdy o tym ani słowa, ale na pierwszym prenatalnym ginka dała mi 90% gwarancji zdrowia Bobasa i na tym bazuję :tak:

Ja jestem byk a Ł ryba. Nie wiem za co go kocham bo moja sis tez ryba a wkurza mnie niemilosiernie ;-) z reszta Ł czasem tez :p

Sprite a ta przepuklina to powazna sprawa?

Jezyk sliczny dzidziol :-)

reklama
Jezyk, sprite gratulacje, najważniejsze, że zdrowe, a płeć w końcu poznamy i my :tak: U mnie pachnie dziewczynką, ale kto wie... Chociaż na dziewczynkę się po tej informacji nastawiłam. Wybieram się na prywatne usg, mężulka chcę zabrać, by choć raz mógł sobie popatrzeć, no i inny lekarz, inny aparat - może i płeć potwierdzi.
Co do zodiaku to ja ryba jestem, ale taka ryba w znaku skorpiona - pomieszanie z poplątaniem. Moja córa byczek uparciuszek, a mój M rak - bardzo kochany, opiekuńczy, pracowity i odpowiedzialny raczek. Koziorożca mam przyjaciółkę od lat przedszkolnych, a na koziorożca dziecię się zapowiada. Nie mogę się już doczekać tego maluszka :happy2:

Do góry