reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Patch zdrówka dla Wojtusia oby lekko przeszedł tą ospę

u nas niby chrześniak miał i bywał u nas Emilka się nie zaraziła ale szczerze to pediatra mówiła że to ospa a siorka jakoś pewności do teraz nie ma

PAtch oby ospa łatwo przeszła!!!

Hubcia kuzynka ma teraz ospę własnie, ale ją to wysypało na maksa, nawet w buzi na dziąsłach, we włosach ma duzo krostek, w pupie nawet i na oczku. No ale teraz juz zasychac zaczynaja

A nasza wizyta u alergologa i testy skończyły sie fiaskiem, bo Filip takiego kozła dzisiaj miał, ze nic nie dał sobie zrobić..a przy ludziach to drzeć sie na niego nie będę...a w domu dostał ochrzan i 3 porządne klapsy od męza, bo jak on jest spokojny tak teraz to młody na prawdę przegiął, nie tylko w u lekarza..później też...no i następna wizyta na 18 lutego...

Kurcze, jeszcze jesień się nie zaczęła, a Oliwka już chora. Tzn czuje się dobrze, ale dostała zapalenie spojówek, oczy czerwone i zaropiałe. Nie puściłam dziś jej do przedszkola, bo to dziadostwo zaraźliwe i dziś pójdziemy do pediatry po krople do oczu. Od wczoraj jej zakrapiam Dicortineffem, ale e buteleczce już tylko parę kroplek na dnie.

mysiu nie dziwię Ci się, że się zdenerwowaliście:sorry: Zwłaszcza że następna wizyta dopiero w lutym:szok:

Kasiad mam nadzieję, że Oliwka ma się już lepiej i zapalenie spojówek odpuściło:tak:

My zaraz po przylocie do PL byliśmy chorzy i teraz jak wróciliśmy do IE, to dzieciaki miały katar przez parę dni. Mam tylko nadzieję, że na tym się już nasze chorowanie zakończy w tym sezonie;-)
W PL byłam z nimi u alergologa, przepisał nam super krople do oczu i lepszy syrop, chłopaki mają się po nich dużo lepiej:-) Co do testów to się muszę zorientować jak to wygląda u nas, bo w wakacje takich testów wykonać nie mogę, kiedy jest najwyższy stopień pylenia:sorry: Tak czy inaczej napewno są uczuleni na trawy i żyta:confused2:

reklama
Do góry