reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
no u nas Szymek też pokasłwał w piątek ale pojechaliśmy do Gdańska i w nocy miał taki atak kaszlu że spać nie mógł więc moja mama się za niego zabrała. nic nie miałam ze sobą zabrane tylko infalator więc babcia jak "wiedźma" mzrobiła kąpiel z solą bocheńską natarła dziecko maścią rub aroma wypociłą jak szczura i rano zero kaszlu ale miał chrypkę. pojechałam do Bytowa i sama zrobiła to samo no i dziś dopiero do lekarza i powiedziała że to była trafna decyzja bo osłuchowo cisza lekko czerwone gardło a ten sporaDYCZNY kaszel to kwestia 2 dni.nic nam nie zapisała tylko kazałą babci podziękować.

Rozalka zdrówka dla Kubuli!!!

Karola fajnie, że u was tak szybko przeszło:-)

Hubke czasem jeszcze cos zakaszle, ale w niedziele go babcia badała i osluchowo czysto, gardło piekne, więc nie wiadomo co to za kaszel w ogóle. Pewnie ta wilgoć cala co w powietrzu wisi

Karola no to super że obyło się bez czegoś gorszego !
Rozalka zdrówka dla Kubusia i Ciebie !

Emilka też pokaszluje dałam jej dziś syrop niby było lepiej ale znowu się rozkręciło bo R też kaszle no i D zasmarkany już tydzień mam nadzieje ze to kwestia dni i im przejdzie bo już z przychodni dzwonili kiedy z D do szczepienia przyjdę a on ciągle chory i co chce odczekać z tydzień od przeziębienia to na nowo coś :/

Kuba lepiej,ale ciągle ma biegunke...
My z meżem tez zdecydowanie lepiej.Dzis Kuba w domu,ale wybiore sie na krótki spacer.

Zdrowka dla wszystkich chorujacych dzieciaczkow.:tak::tak:

U nas na szczescie na razie jest ok, a balam sie ze po zapaleniu oskrzeli Milena znow cos szybko zlapie w przedszkolu. Dzis zwrocialm uwage, ze w przedszkolu bylo bardzo malo dzieci. Doslownie chyba nawet polowy nie bylo. W szatni pusto - zadnych kurtek.

reklama
Do góry