reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
no u nas Szymek też pokasłwał w piątek ale pojechaliśmy do Gdańska i w nocy miał taki atak kaszlu że spać nie mógł więc moja mama się za niego zabrała. nic nie miałam ze sobą zabrane tylko infalator więc babcia jak "wiedźma" mzrobiła kąpiel z solą bocheńską natarła dziecko maścią rub aroma wypociłą jak szczura i rano zero kaszlu ale miał chrypkę. pojechałam do Bytowa i sama zrobiła to samo no i dziś dopiero do lekarza i powiedziała że to była trafna decyzja bo osłuchowo cisza lekko czerwone gardło a ten sporaDYCZNY kaszel to kwestia 2 dni.nic nam nie zapisała tylko kazałą babci podziękować.

Rozalka zdrówka dla Kubuli!!!

Karola fajnie, że u was tak szybko przeszło:-)

Hubke czasem jeszcze cos zakaszle, ale w niedziele go babcia badała i osluchowo czysto, gardło piekne, więc nie wiadomo co to za kaszel w ogóle. Pewnie ta wilgoć cala co w powietrzu wisi

Karola no to super że obyło się bez czegoś gorszego !
Rozalka zdrówka dla Kubusia i Ciebie !

Emilka też pokaszluje dałam jej dziś syrop niby było lepiej ale znowu się rozkręciło bo R też kaszle no i D zasmarkany już tydzień mam nadzieje ze to kwestia dni i im przejdzie bo już z przychodni dzwonili kiedy z D do szczepienia przyjdę a on ciągle chory i co chce odczekać z tydzień od przeziębienia to na nowo coś :/

Kuba lepiej,ale ciągle ma biegunke...
My z meżem tez zdecydowanie lepiej.Dzis Kuba w domu,ale wybiore sie na krótki spacer.

Zdrowka dla wszystkich chorujacych dzieciaczkow.:tak::tak:

U nas na szczescie na razie jest ok, a balam sie ze po zapaleniu oskrzeli Milena znow cos szybko zlapie w przedszkolu. Dzis zwrocialm uwage, ze w przedszkolu bylo bardzo malo dzieci. Doslownie chyba nawet polowy nie bylo. W szatni pusto - zadnych kurtek.

reklama
Do góry