reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

zdrowka dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::-)
u nas tez katar i kaszel, ech ta zima..........

reklama
a u nas już zdecydowanie lepiej. rano Szymcio kilka razy na mokro zakaszle i koniec a dziś to już nawet kataru nie ma więc inhalacje czynią cuda a jak pięknie wieczorem z inhalatorem SZymek zasypia no szko nie przeszkadza mu dzwięk nic - nie ma to jak dotlenienie nawet sztuczne.

no niestety u Hubka mega katar - leci przezroczysty i gęsty normlanie niemal non-stop:-( no oby sie tylko na tym zatrzymało, lek juz podany i czekam, w razie co na weekend i tak do T jedziemy, to go babcia obejrzy:tak:
wczoraj z Hubkiem było źle a dziś nie ma Justyny :sorry: mam nadzieje ,ze nic złego się nie dzieje:-(..Zdrówka Hubek

Jestem :-)

Hubek dzis juz niemal zdrowy, mówi mi dziś rano "Zobacz mamusia jestem juz zzdrowy tak jak ci wczoraj obecałem":-):-D
czasem coś tam wysmarka i tyle, nocka super, spał jak aniołek, spokojnie oddychał, zero pobudek:tak::-) jedna dawka leku i juz po sprawie miejmy nadzieje:-)

a mnie ine było bo rejestrowałam sie w szpitalu - jutro wizyta u profesora i wyznaczy termin:tak:

Jestem :-)

Hubek dzis juz niemal zdrowy, mówi mi dziś rano "Zobacz mamusia jestem juz zzdrowy tak jak ci wczoraj obecałem":-):-D
czasem coś tam wysmarka i tyle, nocka super, spał jak aniołek, spokojnie oddychał, zero pobudek:tak::-) jedna dawka leku i juz po sprawie miejmy nadzieje:-)

a mnie ine było bo rejestrowałam sie w szpitalu - jutro wizyta u profesora i wyznaczy termin:tak:

No i super.:tak:

a ja czuje że wiosna blisko to i te chroby zastopują- choć ja nażekać nie mogę bo bym zgrzeszyła. Szymek ostatni katar miał we wrześniu to i teraz kilka dni a tak był cały czas zdrów- oby nam tak zostało jak najdłużej to możliwe.

choć ja nażekać nie mogę bo bym zgrzeszyła. Szymek ostatni katar miał we wrześniu to i teraz kilka dni a tak był cały czas zdrów- oby nam tak zostało jak najdłużej to możliwe.
U nas to samo... nie pamiętam kiedy Victor miał ostatni raz chociażby katar:rofl2: Chyba jeszcze na starej chacie jakoś w marcu:confused: Tak czy inaczej baaardzo daaawno temu:tak: Na Olivera też nie mogę narzekać, bo jeszcze w swoim życiu nie był chory:-) Niezmiernie mnie to cieszy i nie chciałabym zmian;-)

reklama
Kubulek chyba lepiej,na szczęście nie ma gorączki i nie wymiotuje,tylko biegunka pozostała.
Boszszsz...jak ja nienawidzę tej bezradności jak choruje dziecko,a leki działają z opóznieniem,a by sie chciało małemu ulżyc juz teraz ,natychmiast:confused:

Do góry