reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
zdróweczka dla Ali!!!!
i dla reszty bąbelków tez - żeby nie chorowały:no:

Hubek wczoraj cos niby jakis lekki katarek jakby dostawał, mam nadzieje, ze sie nic nie rozwinie, w nocy płakał i chcial spac z nami i niby mówił ze go gardełko boli, a jak sie kolo niego położył tatus to powiedział, że juz nic go nie boli:sorry: pewnie chciał mnie naciagnąc na spanko wspolne, ale potem problem bo my o 6 wstajemy do pracy a on śpi dalej... pewnie jakis koszmar mu sie przysnił i stąd ten placz

Rosmerta u nas tez w nocy jakieś płacze i wierzganie nogami,chyba go bolą,pewnie kości rosną.:sorry:
Już też myślałam,że choroba sie rozwija,ale Kubula jak szalony biega po domu od 7.00 i zero oznak choroby:tak:

Milena jakies 2 tyg. temu miala taki czas- noce niespokojne, nawet budzila sie z placzem bo cos jej sie snilo. A wczoraj przed zasnieciem mowila ze ja bola nogi, ale mysle ze to od tego ze wczoraj bardzo duzo chodzilysmy.

no niestety u Hubka mega katar - leci przezroczysty i gęsty normlanie niemal non-stop:-( no oby sie tylko na tym zatrzymało, lek juz podany i czekam, w razie co na weekend i tak do T jedziemy, to go babcia obejrzy:tak:

Zdrówka dla Hubka!
z Alą trochę lepiej,pierwszy raz od tygodnia przespała całą nockę.trochę w dzien kaszlem nadrabia,ale przynajmniej temperatury nie ma(a miała przez 5 dni 39 st..).w czwartek na kontrolę idziemy...

ZDRÓWKA DLA CHORYCH DZIECIACZKÓW:tak::tak::tak::tak::-)
Moja wczoraj skończyła antybiotyk niby dobrze się czuje,ale dzisiaj wyszłyśmy trochę na spacerek i zaczęła troszkę kaszleć takim mokrym kaszlem.Niewiem czy powinnam pójść na osłuchanie do pediatry? A moze podawać wykrztuśny syropek?

reklama
zdrówka dla Ali i Hubka
u nas za to spanie w dzień się wczoraj przyplątało co nie jest oznaka niczego dobrego u małej ..obudziła się z lodowatymi raczkami (takie dłonie oznaczają bardzoooo wysoka temperature u niuni) jak na razie jest oki :tak::happy:

Do góry