reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

Rozalka kurcze oby zeszło szybko paskudztwo!

Kasiad bardzo możliwe że to uczulenie, mój monsz ma podobnie jak tylko coś porobi na lakierni, to samo jeśli wsadzi łapę do akwarium albo nawet umyje naczynia :baffled:

Agusia kurcze no... u nas prawdopodobnie też będziemy przebijać ale jedno ucho, właśnie mamy iść do kontroli ostatecznej ale nie mamy jak bo znów złapała katar :wściekła/y:
powodzenia dziś i oby same dobre wieści:happy2:

reklama
Rozalka:-:)-( mam nadzieje, że nie swedzi na dodatek?oby szybko zeszło:tak:

Agusia:-:)-:)-( powodzonka u endokrynologa:tak: duzo sił dla ciebie, twoje dolegliwosci to napewno stres zwiazany z Sarcią i jej chorobami, mam nadzieje ze juz niedługo uda sie pomóc i tobie i malej;-):tak:zdrówka!

ja nic nie płacę za wizyty....:-pbo Hubka leczy teściówka:-D:-pdarmowe domowe wizyty, nawet w weekendy późna porą....:-p

taaa nasza pediatra przyjmuje tylko we wtorki... w pozostałe dni w innych miejscowościach, niedaleko ale to już cała wyprawa no i kurcze moje zaraz łapią najgorsze zarazki w tych przychodniach...
dlatego wolę zadzwonić i wtedy do nas przyjeżdża, zawsze zbada obie, pogadamy i kosztuje mnie to 3 dyszki

no a u nas znowu gardło lekarka rece rozkłada bo w piatek tydzien temu dopiero skonczylismy brac antybiotyk ....ja nie wiem co za cholerstwa w powietrzu latają:wściekła/y:teraz tylko patrze i czekam kiedy mi Patryka znowu złapie :-(

reklama
Zadzwoniłam dziś do naszej przychodni z dwutygodniowym wyprzedzeniem, żeby zapisać Oliwkę na bilans dwulatka. No i dostałam termin ... 18 lutego :dry:
Normalnie zgłupieli z tymi terminami.:dry:

Do góry