reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Kurcze chyba z Jenni bede musiala isc do lekarza od 1,5 miecha ma katar i charczy ale od paru dni jak rano wstaje to smiesznie oddycha z taka flegma chocby w drogach oddechowych i nie umie tego odkrztusic dobrze A po porannym spacerze jej to mija :sorry2: Pare dni temu zauwazylam szyld na miescie od mojego bylego lekarza Pediatry-Alegologa ktory pare miesiecy temu zamknol burdel a teraz otworzyl jako lekarz rodzinny i alergologie ale tylko prywatnie:dry: pewnie na takie wizyty mnie stac niebedzie:baffled: a byl naprawde dobry to on mial Chrisowi w przyszlym roku robic testy alergiczne a teraz dupa bo nowy lekarz juz niejest taki chojny:wściekła/y:

Kurcze chyba z Jenni bede musiala isc do lekarza od 1,5 miecha ma katar i charczy ale od paru dni jak rano wstaje to smiesznie oddycha z taka flegma chocby w drogach oddechowych i nie umie tego odkrztusic dobrze A po porannym spacerze jej to mija :sorry2: Pare dni temu zauwazylam szyld na miescie od mojego bylego lekarza Pediatry-Alegologa ktory pare miesiecy temu zamknol burdel a teraz otworzyl jako lekarz rodzinny i alergologie ale tylko prywatnie:dry: pewnie na takie wizyty mnie stac niebedzie:baffled: a byl naprawde dobry to on mial Chrisowi w przyszlym roku robic testy alergiczne a teraz dupa bo nowy lekarz juz niejest taki chojny:wściekła/y:
Ja bym poszła na wizytę prywatnie,choć raz.Więcej wydasz na leki,a mi sie wydaje,że to ewidntnie alergia...:baffled:

To niestety nie musi być alergia. Ja też walcze od poczatku września z Mai katarem. Raz ma wiekszy katar, potem większy kaszel i tak na zmiane. I tez jejst stale zaflegmiona. Teraz od tygodnia ma gigantyczny katar. Dostała tylko Eurespal. A dzisiaj dostała wysokiej gorączki wnocy. POszłam znowu do pediatry i dostała Zinnat. Najchetniej bym go jej już dałą, bo chciałąbym to wreszcie skończyć. Jednak boję sie, że ta gorączka to dodatkowo wirus jakiejś jelitówki, bo bo dzisiaj miała trochę biegunki. A przy takim wirusie antybiotyków doustnych nie zaryzykuję. Na szczęście też dostałą jakieś krople z antybiotykiem do noska, wiec przynajmniej jej to dałam.

A ja się nawet nie przekonam czy dostanie biegunki, bo chciałam jej podać wieczorem i nie jest w stanie go przełknąć. A w ogóle to dzisiaj Magda już bez gorączki, natomiast Maja ma w dalszym ciągu gorączkę straszną i dzisiaj nic zupełnie nie jadła. Już po niej widać, ze schudła

reklama
Oj,tak Zinnat jest paskudny:baffled:.Jakby kiedys ktos chcial go Konradowi przepisac,to sie nie zgodze:no:

Do góry