reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Wczoraj bylismy z Milenka u lekarza. Na zapuchniete oczka pani dala krople. Jak mam je wkraplac to jest horror-Milena placze i wyrywa sie. Jak juz uda mi sie jej zakropic oczy to wtedy mnie chce sie wyc. Zbadano Milenie mocz - byl ok.Na wszelki wypadek doktor zalecila, ze jak bedziemy w Polsce to zebysmy zrobili malej usg brzucha i nerek.No to ja juz sie boje, chociaz doktor uspokajala. Dodatkowo lekarka jak ogladala Milenie gardlo, to powiedziala ze na migdalach sa ogromne ropnie. I zdziwila sie ze Milena ani nie goraczkuje, ani nie kaszle i ze ma apetyt. Stwierdzila potem, ze to pewnie nie sa typowe ropnie tylko tak Milenie luszczy sie nablonek na migdalach (niby czasami tak sie zdarza). Mamy na to tylko psikac tantum verde.
Acha Milenie wychodza gorne trojki i te zapuchniete oczka moga byc min od tego. Przy dolnych tez miala troche napuchjniete oczy, ale nie az tak bardzo jak teraz. Tutaj tez wplyw mialo to, ze Milena tak strasznie i dlugo plakala przy nauce zasypianaia bez cyca. Bosze!!!

Ostatnia edycja:
Wczoraj bylismy z Milenka u lekarza. Na zapuchniete oczka pani dala krople. Jak mam je wkraplac to jest horror-Milena placze i wyrywa sie. Jak juz uda mi sie jej zakropic oczy to wtedy mnie chce sie wyc. Zbadano Milenie mocz - byl ok.Na wszelki wypadek doktor zalecila, ze jak bedziemy w Polsce to zebysmy zrobili malej usg brzucha i nerek.No to ja juz sie boje, chociaz doktor uspokajala. Dodatkowo lekarka jak ogladala Milenie gardlo, to powiedziala ze na migdalach sa ogromne ropnie. I zdziwila sie ze Milena ani nie goraczkuje, ani nie kaszle i ze ma apetyt. Stwierdzila potem, ze to pewnie nie sa typowe ropnie tylko tak Milenie luszczy sie nablonek na migdalach (niby czasami tak sie zdarza). Mamy na to tylko psikac tantum verde.
Acha Milenie wychodza gorne trojki i te zapuchniete oczka moga byc min od tego. Przy dolnych tez miala troche napuchjniete oczy, ale nie az tak bardzo jak teraz. Tutaj tez wplyw mialo to, ze Milena tak strasznie i dlugo plakala przy nauce zasypianaia bez cyca. Bosze!!!
a dlaczego oni niewykonaja tego usg??

a dlaczego oni niewykonaja tego usg??

Bo nie ma bezposrednich wskazan.:nerd: Kiedys Milena byla juz w szpitali w sprawie nerek i lekarze stwierdzili ze wszystko jest ok. Poza tym lekarka powiedziala,ze tutaj bardzo dlugo czeka sie na takie badania i ze szybciej zrobimy to w Polsce.:rofl2: Z reszta jeszcze sie zorientuje ile prywatnie to by tutaj kosztowalo i gdzie to mozna zrobic.

Bo nie ma bezposrednich wskazan.:nerd: Kiedys Milena byla juz w szpitali w sprawie nerek i lekarze stwierdzili ze wszystko jest ok. Poza tym lekarka powiedziala,ze tutaj bardzo dlugo czeka sie na takie badania i ze szybciej zrobimy to w Polsce.:rofl2: Z reszta jeszcze sie zorientuje ile prywatnie to by tutaj kosztowalo i gdzie to mozna zrobic.
USG nerek 50 zł;-)(jamy brzusznej + nerki)musza wykluczyc wade nerki:tak:;-)
zalezy ile ma sie pacjentów
moze niech rodzice sie zorientuja i cie zarejestruja wczesniej
ja znam dobrego lekarza ale to w gdyni;-)

reklama
Do góry