reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Zdrówka dzieciaczki!
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Zdrówka dla wszystkich Maluszków Mam nadzieję, że Victor pozostanie nadal zdrowy jak do tej pory;-)
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
My tez zyczymy zdrówka!
A Zosia przeszedł katarek dzięki pracowaniu z fridą i wodą morską;-)
A Zosia przeszedł katarek dzięki pracowaniu z fridą i wodą morską;-)
Zdrówka dla wszystkich chorujących
Ja kilka dni temu pisałam, że Oli ma mokry nos i chyba coś się jej rozwija, a tu niespodzianka, nos był mokry 1 dzień i nie ma śladu choroby.
Dziwne, kiedyś słyszałam, że katar jak się pojawi, to nieleczony trwa 7 dni a leczony 1 tydzień ;-) A u Oliwki katar potrafi ustąpić po 3 dniach lun nawet po jednym
Ja kilka dni temu pisałam, że Oli ma mokry nos i chyba coś się jej rozwija, a tu niespodzianka, nos był mokry 1 dzień i nie ma śladu choroby.
Dziwne, kiedyś słyszałam, że katar jak się pojawi, to nieleczony trwa 7 dni a leczony 1 tydzień ;-) A u Oliwki katar potrafi ustąpić po 3 dniach lun nawet po jednym
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A może to nie był katar wirusowy,czasem jest tak,że coś podrażni sluzówkę nosa,jakiś zapach,czy coś innego...U Kuby tez sie to zdarza czasem.Zdrówka dla wszystkich chorujących
Dzieci jeszcze maja wrażliwe wszystkie zmysły i tak bywa.
Może masz rację, Rozalka, choć mi się zdaje jednak, że to początek choroby i organizm Oliwki ją zawalcza, oprócz mokrego nosa często też jest zaczerwienione lekko gardło, a na drugi dzień lub po 2-3 wszystko mija.
Wydaje mi się, że to typowa reakcja alergiczna. Może poobserwuj Oliwkę w jakich okolicznościach wystękują takie objawy.Może masz rację, Rozalka, choć mi się zdaje jednak, że to początek choroby i organizm Oliwki ją zawalcza, oprócz mokrego nosa często też jest zaczerwienione lekko gardło, a na drugi dzień lub po 2-3 wszystko mija.
Pediatra Madzi niestety potwierdziłą, ze remont robiony teraz w naszym bloku może mieć znaczny wpływ na stan jej zatok. Jest uczulona na kobalt, który występuje w cemencie. Niestety ja też. I właściwie nie dała jej nic innego niż jaj jej dawałam wcześniej plus mocniejsze leki antyhistaminowe.
Ostatnia edycja:
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
My jutro z Milenka idziemy do pediatry-alergologa.
Podziel się: