reklama
Biedny Kubuś :-(
A powiem Wam, że Oli też się częściej przewraca, zwłaszcza na placu zabaw, gdzie jest nierówny teren. Ale tam na szczęście upadek nie jest taki groźny, bo pod nogami wszędzie trawa lub piasek.
A powiem Wam, że Oli też się częściej przewraca, zwłaszcza na placu zabaw, gdzie jest nierówny teren. Ale tam na szczęście upadek nie jest taki groźny, bo pod nogami wszędzie trawa lub piasek.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
tak cos nieuważne te nasze dzieciaczki się zrobiły, zbyt ciekawe swiata by patrzec pod nogi. Hubek też ma coraz wiecej upadków, wiecej niz kiedy uczył sie chodzićjak juz mu powiem patrz pod nózki to uważa jakieś 30sekund a potem dalej biegiem...
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Weronika tez ma całe pozdzierane nózki biega i nie patrzy pod nogi a za reke piorunica nie chce chodzic wyrywa się
...tak samo jak Zosia
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Kubie nie chcą zejść bąble po komarach(zaczynam sie zastanawiać,czy to aby na pewno komary go pogryzły...)to już tydzień.Takie ropne te bąble sie zrobiły,a teraz zasuszyły...Jak do weeekendu nie znikna,to w poniedziałek do pediatry.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A wiesz,też przez głowe mi to przeszło,ale miał tylko kilka (no może z 10 krostek)kilka na nóżkach,jeden na ręce i za uchem..Teraz sie zasuszyło.moze to ospa wietrzna - moja zmora
dzis liczylam z pediatra czy maly moze byc chory wyliczyla ze jesli bylo tak jak mowilam to ryzyko jest minimalne - oby
No nie wiem sama...zaczyna znikać.
Ale bąble wyglądały jak przy ospie.
Znajoma mówiła,ze miałby gorączkę,ale Kuba rzadko gorączkuje...Nawet przy ostrych infekcjach przeciez.
A może to alergia tak dziwnie mu sie objawia,ale w sumie je to samo,a bąbli nie przybywa...
reklama
Rozalka dzieci różnie przechodzą ja pamiętam miałam z 5 krostek zero gorączki i szalałam w domu i tak też przeszłam świnkę 1 dzień mnie bolało przy uszach a po 2 dniach się kąpałam zdrowa w morzu bo akurat byliśmy na wakacjach ;-)
moja siostra to znów byla obsypana wszędzie ... nawet w gardle i między nogami
moja siostra to znów byla obsypana wszędzie ... nawet w gardle i między nogami
Podziel się: