reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
usciski wirtualne i zyczenia szybkiego powrotu do zdrowia dla ANTKA!!!!
Irtasia i co z Jenny goraczkja minęła?
dużo zdrówka dla Antka
a ja dzisiaj byłam u alergologa kolezanka załatwiła nam wczesniejsza wizyte
no i lekarka nie widzi podstaw dla jakich Wercia ma byc na diecie a zwłaszcza bezglutenowej obstawia bardziej alergie wziewna niz pokarmowa
narazie mamy przez 3 miesiace brac Zyrtec i Ketotifen i wprowadzac raz na tydzien jedna nowosc i tak ma ja jesc cały tydzień nawet jesli objawy alergii sie nasila powiedziała ze nie raz przez 3 dni sie objawy nasilaja a 4 wogole zanikaja zobaczymy zaczynamy od chlebka
kazła tez odstawic Bebilon i przejsc na jakies mleko Ha ale to zobaczymy w przyszłym tyg
dużo zdrówka dla Antka
no i lekarka nie widzi podstaw dla jakich Wercia ma byc na diecie a zwłaszcza bezglutenowej obstawia bardziej alergie wziewna niz pokarmowa
narazie mamy przez 3 miesiace brac Zyrtec i Ketotifen i wprowadzac raz na tydzien jedna nowosc i tak ma ja jesc cały tydzień nawet jesli objawy alergii sie nasila powiedziała ze nie raz przez 3 dni sie objawy nasilaja a 4 wogole zanikaja zobaczymy zaczynamy od chlebka
kazła tez odstawic Bebilon i przejsc na jakies mleko Ha ale to zobaczymy w przyszłym tyg
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Hmmm...to ciekawe.A mówiła na jakiej podstawie obstawia alergie wziewną?Bo nam lekarka mówiła,że jest to trudne do wykrycia i przy alergii pokarmowej moze miec nawet katar jak przy wziewnej..Z tym ,ze przy pokarmowej zdarzają sie(ale też podobno niekoniecznie)problemy z kupkami i brzuszkiem.Irtasia i co z Jenny goraczkja minęła?
dużo zdrówka dla Antka
jednym z jej argumentow bylo ze np jak zyto tam kwitnie to np ona moze reagowac alergia na chlebsama nie wiem narazie bierzemy leki i testujemy chlebek w tym yg i musze wam powiedziec ze jej skora coraz lepiej wyglada po zjedzeniu chlebka zaczynam powoli wierzyc ze nam sie uda wyjsc z tej alergiiHmmm...to ciekawe.A mówiła na jakiej podstawie obstawia alergie wziewną?Bo nam lekarka mówiła,że jest to trudne do wykrycia i przy alergii pokarmowej moze miec nawet katar jak przy wziewnej..Z tym ,ze przy pokarmowej zdarzają sie(ale też podobno niekoniecznie)problemy z kupkami i brzuszkiem.
choc powiedziała ze z praktyki wie ze tym dzieiom ktorym pozniej pojawia sie alergia to trudniej jes nia wyleczyc niz malucha co maja od uodzenia
w przyszlym tyg zobacze jaka bedzie reakcja na chlebek z maslem
a pozniej makaron i dopiero mleko Ha bo mam jeszcze z 4 puszki Bebilonu
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Zapewne miała na myśli alergie krzyzowe,wtedy jest tak,że dziecko uczulone na jakieś pokarmy tez może reagować alergicznie na pyłki i odwrotnie.jednym z jej argumentow bylo ze np jak zyto tam kwitnie to np ona moze reagowac alergia na chlebsama nie wiem narazie bierzemy leki i testujemy chlebek w tym yg i musze wam powiedziec ze jej skora coraz lepiej wyglada po zjedzeniu chlebka zaczynam powoli wierzyc ze nam sie uda wyjsc z tej alergii
choc powiedziała ze z praktyki wie ze tym dzieiom ktorym pozniej pojawia sie alergia to trudniej jes nia wyleczyc niz malucha co maja od uodzenia
w przyszlym tyg zobacze jaka bedzie reakcja na chlebek z maslem
a pozniej makaron i dopiero mleko Ha bo mam jeszcze z 4 puszki Bebilonu
Alergia krzyżowa
Podziel się: